Ποιος Παπαδόπουλος (7/3): Το κρύβει από όλους - Ο Αλέξανδρος ''λιώνει'' από έρωτα για τη Ντιάνα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ποιος Παπαδόπουλος (7/3): Το κρύβει από όλους - Ο Αλέξανδρος ''λιώνει'' από έρωτα για τη Ντιάνα

Με νέες εξελίξεις επιστρέφει την Τρίτη (7/3) η σειρά ''Ποιος Παπαδόπουλος'', καθώς αναμένεται να δούμε όλα όσα θα γίνουν μετά τον τεράστιο τρόμο, που πέρασε ο Αρίστος...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (7/3) εξελίξεις για τη σειρά ''Ποιος Παπαδόπουλος''

Ο Αρίστος, με την προτροπή του Θανάση εκβιάζει τον Ράμο ότι θα αφήσει να διαρρεύσει ότι χαρτοπαίζει σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες, αν εκείνος δεν σταματήσει τις απειλές για καταγγελία των Παπαδόπουλων στην αστυνομία. Στο κατάστημα των «Από Καρδιάς» η Περιστέρα με την Μάρθα και την Ρούλα έχουν ξεκινήσει κανονικά δουλειά αλλά δεν λείπουν οι εντάσεις μεταξύ τους, καθώς η Περιστέρα αρχίζει να γίνεται πολύ αυταρχική.

Ο Θανάσης έχει ξανά μια... όχι και τόσο νόμιμη ιδέα για το πώς θα μπορούσε να βγάλει λεφτά ο Γιάννης. Ο Αλέξανδρος από την άλλη είναι βαριά ερωτευμένος με την Ντιάνα, χωρίς να το ξέρουν φυσικά οι γονείς του, και προσπαθεί να την διεκδικήσει με κάθε τρόπο, παρά τις αντιρρήσεις του Θάνου και της Εριέττας για το πού θα τον οδηγήσει όλο αυτό. Άθελά του όμως, θα κάνει και μια ανακάλυψη για την εγκυμοσύνη της Τζοάν, την οποία δεν μοιράζεται με κανέναν, καθώς εκείνη τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει στους γονείς του ότι συναντά μια γυναίκα με τα διπλά του χρόνια!

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά τη Δευτέρα (13/3)

Η Μελίνα, προς μεγάλη έκπληξη όλων, επιστρέφει στο εξοχικό μαζί με τον Ράμο και αυτός δηλώνει έτοιμος να μιλήσει με τους Παπαδόπουλους ήρεμα και πολιτισμένα για την τύχη της Τζοάν. Ωστόσο, ο Αρίστος, που έχει δει την Μελίνα να φεύγει με τον Ράμο απ' το σημείο που τον παράτησε με το τροχόσπιτο, θα καταφτάσει λίγο μετά και θα τα καταστρέψει όλα! Και τα προβλήματα για τον Αρίστο δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς η Μελίνα θα του ξεκαθαρίσει ότι η βραδιά που πέρασαν μαζί δεν σήμαινε απολύτως τίποτα για εκείνη και ότι η συμπεριφορά του απέναντι στον Ράμο ήταν τελείως ανάρμοστη.

Έτσι τώρα ο Αρίστος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ρίξει τα μούτρα του για να ζητήσει συγγνώμη από τον Ράμο. Παράλληλα ο Θανάσης θα κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στον Γιάννη σε σχέση με τα χαμένα του βεγγαλικά. Η Τζοάν από την άλλη προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει κρυφό το μυστικό της ότι δεν είναι έγκυος, ενώ ο Αλέξανδρος, κρυφά από τους γονείς του.