Αδίστακτη Ερωμένη (7/3): Η Ντάμλα καταστρώνει σατανικό σχέδιο - Τη ''στήνει''' στη Νεσλιχάν

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αδίστακτη Ερωμένη (7/3): Η Ντάμλα καταστρώνει σατανικό σχέδιο - Τη ''στήνει''' στη Νεσλιχάν

Νέο επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 7/3 στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Αδίστακτη ερωμένη, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά και αναμένεται να μας παρουσιάσει ένα απίστευτο ερωτικά τρίγωνο...(δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα η πρεμιέρα).

Οι σημερινές (7/3) εξελίξεις για τη σειρά ''Αδίστακτη ερωμένη''

Η Ντάμλα καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο για να πλησιάσει περισσότερο τη γυναίκα που έχει όλα αυτά που ποθεί και η ίδια. Η Νεσλιχάν πέφτει στον ιστό της χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό. Όχι μόνο δεν υποψιάζεται τίποτα κακό για τις προθέσεις της Ντάμλα, αλλά την αγκαλιάζει και με τη φιλία της. Το σχέδιο έχει τεθεί σε εφαρμογή και τώρα πια κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα οδηγηθούν τα πράγματα.

Τετάρτη 8/3

Ο Μουράτ συνειδητοποιεί πως η Νταμλά αρχίζει να πλησιάζει επικίνδυνα την οικογένειά του και το βράδυ πηγαίνει στο σπίτι της όπου τη χωρίζει. Τότε εκείνη βάζει σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου της και παγιδεύει τη Νεσλιχάν για τα καλά στα δίχτυα της.

Η Νεσλιχάν είχε μια αδελφή μικρότερη, η οποία είχε σχέση με παντρεμένο και μη μπορώντας να αντέξει τον χωρισμό τους, αυτοκτόνησε. Η Νταμλά που διαβάζει στο ίντερνετ την ιστορία, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες της Νεσλιχάν και έτσι κάνει απόπειρα αυτοκτονίας επειδή δήθεν την εγκατέλειψε ο παντρεμένος σύντροφός της.

Αδίστακτη ερωμένη ΣΚΑΙ