Αδίστακτη Ερωμένη (8/3): Η Νταμλά κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Το παρελθόν της Νεσλιχάν "ξυπνά"

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αδίστακτη Ερωμένη (8/3): Η Νταμλά κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Το παρελθόν της Νεσλιχάν

Νέο επεισόδιο έρχεται την Τετάρτη 8/3 στο κανάλι του ΣΚΑΙ, για την σειρά Αδίστακτη Ερωμένη, και θα είναι συγκλονιστικό! Θα γίνει μεγάλος χαμός ανάμεσα στην Νταμλά και την Νεσλιχάν, ενώ η δεύτερη δεν θα ξέρει τι της γίνεται ουσιαστικά (δείτε εδώ όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια).

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 8/3 στην Αδίσατκτη Ερωμένη

Ο Μουράτ συνειδητοποιεί πως η Νταμλά αρχίζει να πλησιάζει επικίνδυνα την οικογένειά του και το βράδυ πηγαίνει στο σπίτι της όπου τη χωρίζει. Τότε εκείνη βάζει σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου της και παγιδεύει τη Νεσλιχάν για τα καλά στα δίχτυα της.

Η Νεσλιχάν είχε μια αδελφή μικρότερη, η οποία είχε σχέση με παντρεμένο και μη μπορώντας να αντέξει τον χωρισμό τους, αυτοκτόνησε. Η Νταμλά που διαβάζει στο ίντερνετ την ιστορία, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες της Νεσλιχάν και έτσι κάνει απόπειρα αυτοκτονίας επειδή δήθεν την εγκατέλειψε ο παντρεμένος σύντροφός της.

Πέμπτη 9/3 - Επεισόδιο 4

Η Νεσλιχάν, που ποτέ δεν ξεπέρασε τον άδικο χαμό της αδελφής της, βλέπει στην ιστορία της Νταμλά μια δεύτερη ευκαιρία να κάνει το σωστό για μια νεαρή κοπέλα που πονάει εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών της. Ετσι τρέχει να τη σώσει και στη συνέχεια της υπόσχεται πως θα τη βοηθήσει να κάνει τον παντρεμένο φίλο της, δικό της. Χωρίς φυσικά να γνωρίζει πως πρόκειται για τον δικό της άντρα.

Η Σαϊκά ανησυχεί για την κόρη της που εμπιστεύεται τόσο εύκολα μια κοπέλα που μόλις γνώρισε και λέει στον Μουράτ να την έχει από κοντά: «Θέλω να πείσεις τη Νεσλιχάν να μείνει μακριά της», του λέει.