Σασμός: Αποκλειστικό! «Να σκοτώσεις τον ξάδελφο σου για να τα φτιάξεις με τη γυναίκα του; Ντροπή σου!» - Μαθεύεται όλη η αλήθεια

Ο Μαθιός σε πολύ δύσκολη θέση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Αποκλειστικό! «Να σκοτώσεις τον ξάδελφο σου για να τα φτιάξεις με τη γυναίκα του; Ντροπή σου!» - Μαθεύεται όλη η αλήθεια

Για πρώτη φορά ο Ευθύμης Φαρμάκης θα αποκτήσει έναν άσο στο μανίκι που «καίει» τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης. Το γράμμα του Κώστα φτάνει επιτέλους στα χέρια του και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν είναι μυστικό πως ο Ευθύμης έχει αποφασίσει να καταστρέψει τον Μαθιό Σταματάκη και να διαλύσει την οικογένεια που εκείνος έχει φτιάξει. Κατά καιρούς τον έχει ενοχοποιήσει για δεκάδες πράγματα, αυτή τη φορά όμως κρατάει στα χέρια του το πολυπόθητο χαρτί, το γράμμα του Κώστα που τον ενοχοποιεί για τον φόνο του Στεφανή.

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, ο Ευθύμης Φαρμάκης ξεκινά μια πιο στενή συνεργασία με τον Βαγγέλη. Ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να γίνει βοηθός του νονού της νύχτας και να χωθεί στα κυκλώματα που υπόσχονται χρήμα, δόξα και παιχνίδι στις καλύτερες χαρτοπαικτικές λέσχες του νησιού. Ετσι, όταν ο Ευθύμης του αναθέτει να πάει στο σπίτι του Τόλη και να ψάξει χαρτιά, έγγραφα και επιστολές, εκείνος δέχεται με χαρά.

Δείτε στο σημερινό 8/3 επεισόδιο: «Υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις» - Απόψε η σκηνή Αστέρη και Αργυρώς που περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές

Ο Βαγγέλης θα βρεθεί άμεσα στο σπίτι του Τόλη, σε στιγμή που δεν θα είναι εκεί, και δεν θα αργήσει να εντοπίσει το πολυπόθητο γράμμα του Κώστα με τις λέξεις που είναι ικανές να βάλουν όλους σε κίνδυνο. Ο αδελφός του Σταύρου, μη ξέροντας τι ψάχνει, θα φωτογραφίσει το χαρτί αυτό, όπως και μερικά ακόμη και στη συνέχεια θα αφήσει το στικάκι με το υλικό στο γραφείο του αφεντικού του.

Ο Ευθύμης μαθαίνει την αλήθεια στον Σασμό

Σασμός Ευθύμης

Για μια φορά ακόμη, ο σκοτεινός άντρας της Κρήτης δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα επιδιώξει συνάντηση με τον Μαθιό, όπου και θα του αποκαλύψει τα όσα ξέρει. «Ξέρω ότι είσαι ο φονιάς του Στεφανή και λογικά καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν έχω σκοπό να το ξεχάσω. Μα να σκοτώσεις τον ίδιο σου τον ξάδελφο για να τα φτιάξεις με τη γυναίκα του; Ντροπή σου! Δεν είναι τρόποι αυτοί», θα του πει χωρίς περιστροφές και με μια δόση ειρωνείας. «Τι είναι αυτά που λες; Για πόσους ακόμα φόνους έχεις σκοπό να με κατηγορήσεις, Φαρμάκη; Πες μου τελικά τι θέλεις από μένα για να τελειώνουμε», θα του απαντήσει γενναία ο Μαθιός, τον οποίο έχει αρχίσει να πιάνει κρύος ιδρώτας.

Δείτε επίσης όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν καν προβληθούν στην τηλεόραση!

«Αυτό θα το μάθεις εν καιρώ», θα είναι οι τελευταίες κουβέντες του Ευθύμη. Ο Σταματάκης τον απειλεί πως αν πειράξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της Βασιλικής ή αν προσπαθήσει να κάνει κακό στον Νικηφόρο, θα τον βρει μπροστά του. Ο Ευθύμης όμως δεν φαίνεται να νοιάζεται και πολύ για τα λόγια του Μαθιού. Για την ακρίβεια αδιαφορεί αφού έχει ήδη αποφασίσει πώς θα διαχειριστεί την αλήθεια που έμαθε.

Σοκ! Το όπλο λείπει από την κρυψώνα!

Μετά την κουβέντα του με τον Ευθύμη, ο Μαθιός θα τρέξει στο σπιτάκι του βουνού για να σιγουρευτεί ότι τα πειστήρια του εγκλήματός του είναι καλά φυλαγμένα. Ομως οι φόβοι του θα επιβεβαιωθούν. Το όπλο λείπει από το σημείο που το έκρυψε. Τότε θα καταλάβει πως ο Ευθύμης όχι απλά δεν μπλόφαρε αλλά και ότι πλέον τον κρατάει καλά στο χέρι. Θα ψάχνει ξανά και ξανά στο σημείο που είχε κρύψει το όπλο, όμως δεν θα μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Η επόμενη κίνησή του θα είναι να μιλήσει στην Καλλιόπη για να ζητήσει τη συμβουλή της αλλά και να αποφασίσουν μαζί πώς θα αντιμετωπίσουν τον εχθρό του.