Μαίρη Μαίρη Μαίρη (8/3): Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη τον απατά

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (8/3): Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη τον απατά

Ένα νέο επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειρά του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) θα παρακολουθήσουμε απόψε 8/3 το βράδυ και αναμένεται, όπως κάθε φορά, άκρως απολαυστικό και διασκεδαστικό.

Οι αποψινές 8/3 εξελίξεις της σειράς Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 24

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Εκτός από το φοβερό δίλημμα για το ποιον να διαλέξει ανάμεσα στον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης) και τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) έχει να αντιμετωπίσει και την αντίδραση της μητέρας της, όταν εκείνη ανακαλύπτει ότι η Μαίρη τα έχει με έναν νεότερό της άντρα.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη τον απατά, βλέποντάς την να πέφτει σε αντιφάσεις. Πιστεύει μάλιστα, ότι την καλύπτει η φίλη της η Μιμίκα. Πώς θα επιβιώσει το ζευγάρι από άλλη μία παράξενη παρεξήγηση;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): έχει να αντιμετωπίσει μία σειρά από βλάβες. Μετά από το ψυγείο, της χαλάει και το πλυντήριο. Και έτσι της μπαίνει η ιδέα ότι κάποιος κάνει δολιοφθορές στο σπίτι της. Ποιος άλλος; Μα φυσικά η αδίστακτη πεθερά της.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Μαίρη (Νίκη Λάμη): περιμένει τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης) για να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι της. Έχει παραγγείλει πίτσα. Το κουδούνι χτυπάει, ανοίγει για να παραλάβει την παραγγελία της και ποιος κρατάει την πίτσα; Ο Βύρωνας (Γιώργης Παρταλίδης). Πώς θα ξεφύγει η Μαίρη από μία τόσο δύσκολη θέση;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η κατάσταση έχει ξεφύγει: η Μαίρη λέει στον άντρα της ότι τα έχει με έναν ανύπαρκτο Απόλλωνα και ο άντρας της αντιστοίχως, της λέει ότι τα έχει με μία ανύπαρκτη Λόλα!

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): πρέπει να παρηγορήσει τον άντρα της τον Κώστα γιατί ένας φίλος του, στην ίδια ηλικία με εκείνον, έπαθε έμφραγμα. Ο Κώστας φοβάται μήπως έρχεται και η δική του σειρά.