Παράδεισος των Κυριών: Σούπερ αποκλειστικό - Γίνονται εραστές οι...

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των Κυριών: Σούπερ αποκλειστικό - Γίνονται εραστές οι...

Ο Αποστόλης είναι από παντού πιεσμένος. Με την Ολγα φτάνουν μέχρι και το διαζύγιο, ενώ αναγκάζεται να πουλήσει τελικά και τον «Παράδεισο». Μέσα σε όλα αυτά όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό TV24, ο Αποστόλης δεν διστάζει να προχωρήσει σε μια ακόμα ερωτική σχέση και μάλιστα με την Ντέπυ.

Η Όλγα βρίσκεται στην πιο όμορφη αλλά και πιο δύσκολη θέση στη ζωή της, καθώς αποφασίζει να πάει σε δικηγόρο και να κάνει αίτηση διαζυγίου. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης πιεζόμενος από την Ειρήνη, πηγαίνει στον «Παράδεισο» και κάνει πρόταση στον Ντίνο να του πουλήσει το κατάστημα, το οποίο ήδη έχει δώσει στην Ειρήνη, αλλά δεν θέλει να φανεί.

Στη συνέχεια του Παραδείσου...

...για να εκδικηθεί τη Σύρμω που τον είχε χτυπήσει, αλλά και για την υποστήριξή της στην Ολγα, πηγαίνει στη σπιτονοικοκυρά της και αγοράζει το ακίνητο που περιλαμβάνει το σπίτι της και το μαγαζί, ενώ στην συνέχεια σαν ιδιοκτήτης ζητά ένα υπέρογκο ποσό για ενοίκιο: «Αυτά θέλω κι αν δεν μου τα δώσετε να σηκωθείτε και να φύγετε από εδώ» τους ανακοινώνει, φέρνοντάς τους σε αδιέξοδο. Λίγο αργότερα ο Αποστόλης συναντάει την Ντέπυ και δείχνει γοητευμένος, το ίδιο όμως δείχνει κι αυτή. Μετά από αυτή την γνωριμία οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά κι αρχίζουν να βγαίνουν κρυφά. Έτσι καταλήγουν να περάσουν όλη την ημέρα μαζί και επίσης να ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους.

Διαβάστε εδώ, επίσης, τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο.

Η Ντέπυ βαριά άρρωστη και ο Αποστόλης στο πλευρό της

Η Ντέπυ βαριά άρρωστη και ο Αποστόλης στο πλευρό της Παράδεισος των Κυριών

Η Ντέπυ με τον Αποστόλη κάνουν έρωτα και μόλις η κοπέλα σηκώνεται από το κρεβάτι αισθάνεται μια έντονη ζαλάδα και πέφτει κάτω. Ο Αποστόλης δεν δείχνει να φοβάται: «Δεν είναι τίποτα. Σηκώθηκες απότομα, ήπιαμε και πολύ χθες το βράδυ και γι’ αυτό», την καθησυχάζει, αλλά η Ντέπυ ανησυχεί. Στο μεταξύ η κοπέλα συνεχίζει να μη νιώθει καλά και τις επόμενες μέρες, μέχρι που λιποθυμά ξανά στα χέρια του Αποστόλη. Εκείνος την πάει στο νοσοκομείο και της κάνουν εξετάσεις. Ο Αποστόλης δείχνει αυτή τη φορά να ανησυχεί: «Εσείς τι της είστε; Σύζυγος;», τον ρωτάνε ώστε να τον ενημερώσουν, αλλά εκείνος απαντάει:

«Δεν έχω καμία σχέση με την κυρία, απλά τη συνόδεψα». Έτσι οι γιατροί δεν του λένε τι έχει η Ντέπυ και ενημερώνουν την ίδια: «Δυστυχώς, δεν έχουμε καλά νέα. Τα πράγματα είναι σοβαρά». Η Ντέπυ βάζει τα κλάματα και εξηγεί στον Αποστόλη: «Δεν είμαι καλά, κάτι μου βρίσκουν στο κεφάλι και είναι σοβαρό». Ο Αποστόλης ωστόσο της δίνει κουράγιο: «Μη στενοχωριέσαι, θα το ξεπεράσεις. Εγώ θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς, χρήματα, βοήθεια, τα πάντα».

Ο Σωτήρης πληγώνει την Ολγα

Μετά την κατάθεση διαζυγίου, η Ολγα πιστεύει ότι ελεύθερη πλέον θα μπορούσε να απολαύσει την παρέα με τον Σωτήρη. Ετσι χαρούμενη πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να τον συναντήσει και να του ανακοινώσει τα νέα: «Ηθελα να σου πω ότι χωρίζω με τον Αποστόλη. Πήγα ήδη στον δικηγόρο μου και κατέθεσα αίτηση διαζυγίου. Σωτήρη, ξέρεις σκεφτόμουν ότι αν χωρίσεις κι εσύ, θα μπορούσαμε ίσως θα κάνουμε πιο πολύ παρέα, ελεύθερα, χωρίς να μας παρεξηγήσει κανείς».

Ο Σωτήρης την ακούει, αλλά η Ολγα δεν διακρίνει καμία χαρούμενη έκφραση: «Τι συμβαίνει, Δεν έχεις να μου πεις τίποτα;», τον ρωτάει και ο Σωτήρης της λέει τα δυσάρεστα: «Ολγα, πραγματικά χαίρομαι για σένα, όμως με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μας. Να ξαναπροσπαθήσουμε». Μόλις η Ολγα το ακούει, καταρρέει ψυχολογικά.