Αυτή η νύχτα μένει: Άγρια βασανιστήρια για την Ζέτα - Επιστρέφει ο αδίστακτος πρώην της

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή η νύχτα μένει: Άγρια βασανιστήρια για την Ζέτα - Επιστρέφει ο αδίστακτος πρώην της

Ο εφιάλτης για τη Ζέτα επιστρέφει και ακούει στο όνομα Γιάννης Ντόκος. Ο αδίστακτος πρώην φίλος της καταφέρνει να την εντοπίσει και εκεί αρχίζει το βασανιστήριο για την κοπέλα με τις εξελίξεις στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει να είναι καταιγιστικές.

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το TV24

Ο Ντόκος παραδίνεται στην εμμονή του για τη Ζέτα και ψάχνει ίχνη της: «Θέλω να τη βρω, ξέρω ότι βρίσκεται εδώ στο Αγρίνιο», λέει στη Νίκη, η οποία του απαντάει πως δεν γνωρίζει κάτι. Από την άλλη, η Ζέτα δυσκολεύεται από την απουσία του Σταύρου και η προσπάθεια του Στρατή να την ξαναφέρει κοντά του αποδεικνύεται ολέθρια: «Δεν θέλω να με πλησιάζεις ρε, μείνε μακριά μου! Τελειώσαμε», του ξεκαθαρίζει, αλλά κανείς δεν ξέρει πως ο Ντόκος καταφέρνει να την εντοπίσει στην ταβέρνα όπου έχει πιάσει δουλειά εκείνη.

Περιμένει κρυμμένος όλο το βράδυ και όταν εκείνη σχολάει, ο Γιάννης βρίσκει την ευκαιρία και εμφανίζεται μπροστά της. Εκείνη τρέμει και προσπαθεί να του ξεφύγει, αλλά εκείνος την αρπάζει: «Δεν θα πας πουθενά! Τώρα που σε βρήκα δεν πρόκειται να γλιτώσεις από εμένα», της λέει και τη σέρνει στο σπίτι όπου μένει. Την κλειδώνει μέσα και προσπαθεί να τη βιάσει. Εκείνη του αντιστέκεται και τον διώχνει. Τότε εκείνος αρχίζει να τη χτυπάει άγρια στο κεφάλι και στο σώμα και να της φωνάζει: «Αυτά που ήξερες ξέχασέ τα, δεν θα φύγεις ποτέ ξανά από κοντά μου». Σε μια στιγμή η Ζέτα καταφέρνει να του ξεφύγει και τρέχει να γλιτώσει από τη μανία του, ενώ βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί. Τρέμει για τη ζωή της και από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνη.

Δείτε επίσης στο σημερινό 9/3 επεισόδιο: «Φοβάμαι πως θα αποκαλυφθεί» - Μια ανάσα πριν βγει στην φόρα η πραγματική αλήθεια

Αυτή η νύχτα μένει Ζέτα

Ο Θοδωράκης βοηθάει Διαμάντω και Στρατή στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Η Διαμάντω δεν αντέχει άλλο να κρατάει μυστικά από τον Στρατή και του αποκαλύπτει τα πάντα για εκείνη και τον Διαγόρα, ενώ τον προειδοποιεί: «Είναι τόσο αδίστακτος που δεν τον σταματάει τίποτα». Στη συνέχεια συναντάει τον Θοδωράκη και εκείνος της λέει πως την είδε με το παιδί: «Γιατί δεν μου μίλησες τόσα χρόνια να μου πεις την αλήθεια; Εμείς τα λέγαμε όλα μεταξύ μας, θα ήμουν δίπλα σου και θα σε στήριζα, το ξέρεις, Διαμάντω μου» και εκείνη του εξηγεί: «Φοβόμουν, δεν πέρασα εύκολα χρόνια», μιλώντας του για όσα έγιναν με τον Διαγόρα, για το ατύχημα του γιου της που του άφησε αναπηρία, για την εγκατάλειψη του Διαγόρα και φυσικά για την εκδίκηση που εκείνος ψάχνει από τον Στρατή. Ο Θοδωράκης αποφασίζει να αναλάβει δράση για την προστασία της Διαμάντως, αλλά και να βοηθήσει τον Στρατή να κρατήσει το μαγαζί του, εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες του στα υψηλά κλιμάκια.