Αδίστακτη ερωμένη: Τους βλέπει να φιλιούνται - Η Νεσλιχάν πιάνει στα πράσα Μουράτ και Ντάμλα!

Οι εξελίξεις της επόμενης (13-17/3) εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αδίστακτη ερωμένη: Τους βλέπει να φιλιούνται - Η Νεσλιχάν πιάνει στα πράσα Μουράτ και Ντάμλα!

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επεισόδια της επόμενης 13-17/3 εβδομάδας στην νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Αδίστακτη Ερωμένη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) καθώς η μεγάλη ώρα της αποκάλυψης έχει πια φτάσει και η Νεσλιχάν πιάνει τον άντρα της με τη φίλη της να ερωτοτροπούν. Πρέπει όμως να σταθεί δυνατή, κυρίως για τα παιδιά της, ενώ όλα όσα θ’ ακολουθήσουν θα αλλάξουν τις ζωές όλων.

Οι εξελίξεις της επόμενης (13-17/3) εβδομάδας στην σειρά του ΣΚΑΙ, Αδίστακτη Ερωμένη

ΔΕΥΤΕΡΑ

Επεισόδιο 6

Οι υποψίες της Νεσλιχάν ολοένα και μεγαλώνουν, αν και δεν στρέφονται ακόμα προς κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Η περίεργη συμπεριφορά του Μουράτ δεν βοηθά καθόλου την κατάσταση. Και αυτή χειροτερεύει όταν η Νταμλά λέει δήθεν για τον δικό της σύντροφο: «Βρεθήκαμε σήμερα, είπε ψέματα στη γυναίκα του πως πάει στη δουλειά», κάτι που έκανε και ο Μουράτ. Εν τω μεταξύ, η κυρία Σαχικά θέλοντας να βοηθήσει την κόρη της, έχει στήσει μια ολόκληρη επιχείρηση παρακολούθησης του γαμπρού της. Βέβαια εκείνος ενημερώνεται και έτσι προσέχει τα βήματά του. Ομως τα αποτελέσματα της παρακολούθησης αποδεικνύουν πως τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν. Κι αυτό γιατί μετά από ένα επαγγελματικό τραπέζι, μια κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Μουράτ που ήταν «παρών» φροντίζει να την πάει σπίτι.

Η βοηθός της Σαχικά βγάζει φωτογραφία και της τη στέλνει και εκείνη στη συνέχεια τη στέλνει στη Νεσλιχάν: «Ο άντρας σου σε απατάει», της γράφει. Η Νεσλιχάν γίνεται έξαλλη, όπως και η Νταμλά που είναι μαζί της. Οταν ο Μουράτ επιστρέφει σπίτι, η Νεσλιχάν του επιτίθεται: «Με απατάς! Δεν ντρέπεσαι να μου φέρεσαι έτσι!» και του δείχνει τη φωτογραφία, αλλά εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Το τηλέφωνό του χτυπάει και το αρπάζει η Νεσλιχάν πιστεύοντας πως είναι η ερωμένη του, αλλά στο ακουστικό είναι η μητέρα της κοπέλας που εκείνος βοήθησε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Μουράτ που έσωσε την κόρη μου, αν δεν ήταν εκείνος δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να είχε συμβεί. Να είστε πάντα καλά και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου». Ο Μουράτ βγαίνει ακόμα μια φορά αθώος.

ΤΡΙΤΗ

Επεισόδιο 7

Η Νεσλιχάν βρίσκει τον Μουράτ στο σπίτι της Νταμλά, αλλά εκείνη την πείθει πως δεν είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Μουράτ. Για εκείνη, το ιδανικό θα ήταν να αποκαλυφθεί η απιστία του Μουράτ το συντομότερο δυνατόν ώστε να τον έχει επιτέλους δικό της ανοιχτά. Ταυτόχρονα όμως, δεν θέλει με τίποτα να φανεί και ο δικός της ρόλος σε αυτό το αρρωστημένο τρίγωνο. Ετσι, συνεχίζει να συνδαυλίζει τις υποψίες της Νεσλιχάν πως ο άντρας την απατά με κάποια άλλη, άγνωστή τους γυναίκα: «Σίγουρα έχει κάποια άλλη στη ζωή του και θα σε βοηθήσω να τη βρεις», της λέει. Η Νταμλά λέει στον Μουράτ: «Θα σβήσεις όλες τις συνομιλίες μας και θα αφήνεις ξεκλείδωτο το κινητό σου ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση. Δεν θα βρίσκει τίποτα και έτσι θα σταματήσει να ψάχνει». Ο Μουράτ το κάνει και πράγματι η Νεσλιχάν δεν τον υποπτεύεται πια, όμως αρχίζει να φέρεται ξανά με απερισκεψία καθώς η Αϊσίλ τον πιάνει να μιλάει κρυφά με άλλο τηλέφωνο και το λέει στη Σαχικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Επεισόδιο 8

Η Νεσλιχάν εμπιστεύεται όλο και περισσότερο την Νταμλά και δεν έχει ακόμα αντιληφθεί ποια πραγματικά είναι η νέα της φίλη. Από την άλλη, η Νταμλά βάζει στόχο και τα παιδιά της και κυρίως την κόρη της, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η μικρή στενοχωριέται με τους καβγάδες των γονιών της. Ετσι η Νταμλά κάνει τη φίλη της και τη συμβουλεύει: «Αν κοιμάσαι κάθε βράδυ με τους γονείς σου, θα δεις πως δεν θα τσακωθούν ποτέ ξανά» κι έτσι το κορίτσι κάνει ό,τι της λέει χωρίς να αφήνει τους γονείς της μόνους τους. Με αυτόν τον τρόπο η Ντάμλα ασκεί επιρροή στον Μουράτ και τη Νεσλιχάν.

Οι εξελίξεις της επόμενης (13-17/3) εβδομάδας στην σειρά του ΣΚΑΙ, Αδίστακτη Ερωμένη

ΠΕΜΠΤΗ

Επεισόδιο 9

Την ίδια ώρα ο θείος τής Νταμλά, ο Νετζντέτ, που παλιά εργαζόταν για την εταιρεία της Σαχικά, κάνει όνειρα πως σύντομα η ανιψιά του θα γίνει γυναίκα του Μουράτ και όλη η περιουσία θα γίνει δική τους. Η Σαχικά μαθαίνει ποιος είναι ο θείος της κοπέλας και το λέει στη Νεσλιχάν. Την ίδια ώρα, η τελευταία προσπαθεί να αιφνιδιάσει την Νταμλά για να δει με τα μάτια της ποιος είναι ο παντρεμένος άντρας που της έχει πει πως αγαπά. Ομως εκείνη την ξεγελά και της εμφανίζει έναν γείτονα για σύντροφό της. Στην εκδήλωση για την εταιρεία η Σαχιλκά αποκαλύπτει κατά λάθος στην κόρη της: «Αν δεν κρύβει κάτι με τη Νταμλά γιατί έχει δεύτερο κινητό;». Η Νεσλιχάν σοκάρεται.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Επεισόδιο 10

Στη συνέχεια πιάνει τον Μουράτ με τη Νταμλά να φιλιούνται. Νιώθει βαθιά προδομένη και τα επόμενα βήματά της θα είναι κρίσιμα για όλους. Η ίδια αποκαλύπτει στον Μουράτ όλα όσα ξέρει και στη συνέχεια πάει να βρει την ερωμένη του άντρα της...