Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη (10/3): Σε φοβερά αμήχανη θέση η Μαίρη με το Βύρωνα - «Αυτό που με ακούμπησε...»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη (10/3): Σε φοβερά αμήχανη θέση η Μαίρη με το Βύρωνα - «Αυτό που με ακούμπησε...»

Ένα νέο και άκρως απολαυστικό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουμε την Παρασκευή 10/3 στην κωμική σειρά του Mega, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη με τις εξελίξεις να είναι έντονες, μιας και ο Γιώργος έχει αρχίσει να πιστεύει, πως η Μαίρη τον απατάει...(δείτε εδώ, πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (10/3) εξελίξεις για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Μαίρη (Νίκη Λάμη): θέλει να διώξει τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) από το σπίτι της και να είναι πλέον με τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης). Ομως ο Βύρωνας δεν δέχεται τόσο απλά να φύγει από το διαμέρισμά της. Πώς θα εκτονωθεί όλη αυτή η κατάσταση;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Ο Γιώργος που νομίζει ότι η Μαίρη τον απατά με τον Απόλλωνα, επινοεί μία φανταστική ανταγωνίστρια της Μαίρης, τη Λόλα. Αφήνει τη Μαίρη να υποψιάζεται ότι έχει και ο ίδιος εξωσυζυγική σχέση.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): ένα βράδυ επιστρέφει σπίτι με τον Κώστα και βρίσκει την πεθερά μέσα στο διαμέρισμά της και δίπλα της έναν διαρρήκτη λιπόθυμο (Αντώνης Κρόμπας). Πώς ακριβώς συνέβη αυτό; Τον χτύπησε η δαιμόνια πεθερά της με ένα τηγάνι στο κεφάλι, όταν τον έπιασε να κλέβει.