Σασμός: Απόψε 12/3 ο γάμος Μαρίνας και Αντώνη - Η συγκλονιστική σκηνή με το φονικό που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

Συνταρακτικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Απόψε 12/3 ο γάμος Μαρίνας και Αντώνη - Η συγκλονιστική σκηνή με το φονικό που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

Τον "ματωμένο" γάμο Μαρίνας και Αντώνη θα παρακολουθήσουμε απόψε 12/3 στον Σασμό μέσα από την συχνότητα του ALPHA, ωστόσο η χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς ο δεύτερος θα δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι -δείτε εδώ τις εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι αποψινές 12/3 εξελίξεις του Σασμού

Επεισόδιο 95

Φτάνει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για τον μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί. Ο Αστέρης με την Αργυρώ κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης και η χαρά τής τελευταίας είναι τεράστια που έχει και πάλι παρέα μαζί της. Ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει τον λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγά, ενώ η Αιμιλία βγάζει την τελική της απόφαση για τον Ευθύμη.

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που οι νεόνυμφοι βγαίνουν από την εκκλησία ευτυχισμένοι και με ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη τους, ο Ευθύμης στοχεύει από μακριά τη Μαρίνα ως αντίποινα για τη σφαίρα που είχε ρίξει ο Αντώνης στη γυναίκα του, Ρέα. Ο αστυνόμος όμως βλέπει από μακριά κάτι να γυαλίζει, συνειδητοποιεί πως η γυναίκα του βρίσκεται σε κίνδυνο και αμέσως πέφτει πάνω της για να τη σώσει. Η σφαίρα του Ευθύμη βρίσκει τον ίδιο στο κεφάλι και από εκείνο το λεπτό, ο χρόνος σταματάει για όλους.

Η Ελενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα, ενώ ο Σταύρος έχει ξυπνήσει και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος που βλέπει τον αδελφό του να επανέρχεται. Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνησή του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη.

Αμέσως μετά το χτύπημα που αλλάζει τις ζωές όλων και ενώ το ασθενοφόρο μεταφέρει εσπευσμένα τον Αντώνη στο νοσοκομείο της Κρήτης, όλοι αρχίσουν να σκέπτονται ποιος μπορεί να ήταν αυτός που ήθελε να γκρεμίσει τη ζωή του αστυνόμου και της γυναίκας που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του (δείτε καρέ καρέ τη δολοφονία με διαλόγους).

Ο Μύρωνας και η Ντίνα δεν ξέρουν τι να σκεφτούν και ξεκινούν αμέσως έρευνες ύστερα από τις υποδείξεις των ανωτέρων τους, ενώ ο Παύλος Βρουλάκης, εν θερμώ, υποδεικνύει ως μόνο υπεύθυνο για την επιχείρηση της δολοφονίας τον Μαθιό. Μόνο που ο Μαθιός δεν ήταν στον γάμο... Οταν ρωτούν τον Παύλο γιατί οι υποψίες του πέφτουν πάνω στον γιο της Καλλιόπης, εκείνος απαντά πως οι δυο τους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και ένας από αυτούς αφορά στη μη συνεργασία του Παύλου να αφήσουν Αργυρώ και Αστέρη να συνεχίσουν τη ζωή τους, ο ένας δίπλα στον άλλον.

Ο Ευθύμης θα φλερτάρει την Μαρίνα

Η Μαρίνα, όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν θα λάβει μόνο μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης αλλά και ένα μεγάλο καλάθι με κρασιά. Ο αποστολέας του όμως θα είναι αυτός που θα πυροδοτήσει την κατάσταση και θα φέρει τη Μαρίνα στα όριά της και αυτός είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης. Σίγουρη πως εκείνος κρύβεται πίσω από την κατάσταση του άντρα της, δεν θα θελήσει απλά να πετάξει στον κάδο των απορριμμάτων το δώρο του αλλά και να του μιλήσει για να του πει ότι η προσπάθειά του να βγάλει έναν από τους δύο από τη μέση, δεν θα στεφθεί με επιτυχία. Τουλάχιστον όχι αυτή τη φορά.