Μην αρχίζει τη μουρμούρα (12/3): Έξαλλη η Βέλλη - Βρήκε γυμνά σκίτσα της στο Ίντερνετ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μην αρχίζει τη μουρμούρα (12/3): Έξαλλη η Βέλλη - Βρήκε γυμνά σκίτσα της στο Ίντερνετ

Στο σημερινό (12/3) επεισόδιο, που θα δούμε στη σειρά, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα οι εξελίξεις θα είναι απολαυστικές μετά τη ζημία, που έπαθε ο Μπάμπης και φυσικά μετά την απόφαση του Άγγελου να αναζητήσει δουλειά...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (12/3) εξελίξεις για τη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα''

Η Καίτη δεν μπορεί να κάνει τα live της στο μαγαζί κα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να το κάνει στο σπίτι. Ο Αγγελος και η Βέλη ανακαλύπτουν ότι κάποιος πουλάει στο ίντερνετ τα γυμνά σκίτσα της Βέλης, που ζωγράφισε ο Αγγελος στην Ισπανία. Την ίδια ώρα η Σοφία έχει κόλλημα με το μωρό και ο Χάρης διαμαρτύρεται πως τον παραμελεί. Κι ενώ η Ξένια προσπαθεί να βοηθήσει τη Σοφία να αλλάξει τακτική, ο Μπάμπης επιμένει πως καλά κάνει…

Στο μεταξύ όλοι θεωρούν υπαίτια τη Βούλα για το ατύχημα που έστειλε στο νοσοκομείο τον Βαγγέλη και πρώτος απ’ όλους ο Μηνάς. Εκείνη, για να του αποδείξει το αντίθετο, βάζει σε ενέργεια αθέμιτα μέσα… Επεισόδιο Τα εγκαίνια του μαγαζιού του Αγγελου πραγματοποιούνται με επιτυχία, αλλά μια παρεξήγηση θα κάνει τον Αγγελο και τη Βέλη να μονομαχήσουν για το ίδιο πιάτο.

Η Καίτη πάλι μαθαίνει πως χτυπήσανε και κλέψανε την πεθερά της, δεν πρέπει όμως να το μάθει ο Ηλίας. Παράλληλα ένας παλιός φίλος του Μηνά κάνει την εμφάνισή του και η Βούλα προσπαθεί να θυμηθεί από πού τον ξέρει. Οσο για την Ξένια θα πάρει μέρος σε μια έκθεση σε γκαλερί κι είναι ενθουσιασμένη. Ομως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως φανταζόταν.