Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (14/3): «Να φύγω ή να μείνω;» - Πανικό έχει προκαλέσει το "αυγό" στους κατοίκους του χωριού

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (14/3): «Να φύγω ή να μείνω;» - Πανικό έχει προκαλέσει το

Τρίτη (14/) σήμερα και η καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έρχεται με ένα super επεισόδιο, που θα κάνει τους κατοίκους τους χωριού να τρέχουν πανικόβλητοι.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει), η άφιξη του Φαμπερζέ στο χωριό φέρνει για ακόμα μια φορά αναστάτωση, αφού η Βαλέρια ζητάει μερίδιο, ενώ τα νέα εθνικά λαμόγια του Πλατάνου, καταστρώνουν σχέδια για το πώς θα έρθει στα χέρια τους.

Αναλυτικά οι σημερινές (14/3) εξελίξεις στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 129

Ο Κανέλλος αναγκάζεται να συλλάβει τον παπά και η Μάρμω, η οποία γίνεται πυρ και μανία και αποφασίζει να συνεφέρει τον εγγονό της, που φαίνεται ότι έχει βγει εκτός ελέγχου. Την ίδια ώρα, η Χρύσα προσπαθεί να εξομαλύνει τη σχέση της Μαριλούς με τον Τζώρτζη, χωρίς καμιά επιτυχία όμως.

Ο Σώτος, πάλι, έχει καταλάβει το παιχνίδι της Σύλβιας και είναι αποφασισμένος να της το ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Οι Πλατανιώτες απορούν πώς το πολύτιμο αβγό ξαναβρέθηκε στο χωριό τους, αφού η αστυνομική αρχή το παρέδωσε στα κεντρικά στην Αθήνα, ενώ όσοι γνωρίζουν την αλήθεια σφυρίζουν αδιάφορα.

Κι ενώ ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τον ξάδερφό του να φανεί μεγαλόψυχος, ο Θύμιος και η Καλλιόπη προσπαθούν να ξεστομίσουν στη Χρύσα μια αλήθεια, που δεν λέγεται με τίποτα.

Τι θα δούμε αύριο Τετάρτη

Επεισόδιο 130

Η Χρύσα μαθαίνει το μυστικό που όλοι προσπαθούν να της κρύψουν και ο κόσμος της γκρεμίζεται. Την ίδια ώρα, γκρεμίζεται και ο κόσμος του παπά όμως, που έχει χάσει το πολύτιμο Φαμπερζέ μέσα από τα χέρια του και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα.

Η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να ξεσκεπάσει το παράνομο κύκλωμα που είναι μπλεγμένος ο Ζυγούρας και επιστρατεύει όλη της τη… γοητεία, ενώ η Μάρμω επισκέπτεται τον Εγκέφαλο και διαπιστώνει πως ο αδερφός του Βαγγέλα έχει αποτρελαθεί.

Ο Σώτος, πάλι, δηλώνει «γκουρού του έpωτα» και είναι έτοιμος να ζήσει μια ελεύθερη σχέση με τη Φιλιώ ή τουλάχιστον έτσι λέει στη Σύλβια. Θα δεχτεί η Φιλίτσα να παίξει το παιχνίδι του, για να δώσει ένα μάθημα στον μπακάλη; Θα πέσει ο Άγγελος στην παγίδα της Κατερίνας;