"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Χάρη Ρώμα - Ανακοινώθηκε πως...

Επιστρέφει στο "γυαλί"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Ο Χάρης Ρώμας μετά το τέλος της σειράς που δημιούργησε με τίτλο "Καφέ της Χαράς", πήρε μία απόσταση από την τηλεόραση, ιδιαίτερα επειδή θέλησε να ασχοληθεί και με την πολιτική. Παρόλα αυτά, έγινε γνωστό πως θα επιστρέψει ξανά στο "γυαλί".

Δεν πρόκειται για κάποιο νέο έργο που ετοιμάζει, καθώς αυτή τη φορά σκοπεύει να εισβάλλει στη σειρά του OPEN, Η Δική μας Οικογένεια, σε έναν ρόλο έκπληξη για τον οποίο το κανάλι του προχώρησε σε αναλυτική ανακοίνωση εξηγώντας πώς θα επηρεάσει τους πρωταγωνιστές (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις).

Ποιος είναι ο ρόλος του Χάρη Ρώμα στην Δική μας Οικογένεια του OPEN

«Ο Αριστοτέλης Δεμούνδος ζει σε έναν άλλο δικό του… παράξενο κόσμο που όλοι πρέπει να τον υπηρετούν και να τον θαυμάζουν. Το μότο του είναι «Σας έκανα την τιμή να έρθω. Υποκλιθείτε ελεύθερα!». Τους κοιτάζει όλους αφ’ υψηλού, αλλά δε φταίει αυτός… έτσι γεννήθηκε.

Αριστοκρατικός, εγωκεντρικός και κατά τη δική του άποψη ανυπέρβλητος, έχει μεγαλώσει στις πιο φίνες αριστοκρατικές αυλές. Έχει πιει κοκτέιλ με βασιλιάδες κι έχει φλερτάρει με βασίλισσες και τις κόρες τους. Μεγαλωμένος μέσα στα λεφτά, τα οποία, όσο τα είχε, τα σκορπούσε χωρίς καμία σκέψη, ενώ συχνά έκανε και φιλανθρωπίες. Όταν περπατάει φαντάζεται, ότι πίσω του τον ακολουθούν αυλικοί, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν.

Έχει πάντα δίπλα του το «Παιδί», έναν αμίλητο Σωματοφύλακα, για να φροντίζει τις πεζές λεπτομέρειες με τις οποίες ο ίδιος δεν καταδέχεται να ασχοληθεί. Το αμάξι το λέει «άμαξα» και μοιάζει να γεννήθηκε σε μια άλλη εποχή, όπου έξω από τα σπίτια είναι ακόμα δεμένα άλογα και οι κυρίες κυκλοφορούν με φουρό. Δεν αγαπά τα λεφτά, απλά τον βολεύουν…

Ο Αριστοτέλης είναι αυτός που τις εποχές του μεγάλου του πλούτου είχε δανείσει χρήματα στον Σέργιο Μακρή. Είναι ο μυστηριώδης δανειστής που αναζητά ο Δημήτρης και που όπως αποκαλύπτεται από το σημείωμα του Σέργιου μπορεί να έχει ποσοστό από την εταιρεία όποτε το ζητήσει.

Και μάλλον η κρίσιμη ώρα έχει φτάσει… Πώς θα αντιμετωπίσουν τον ιδιαίτερο αυτόν καλεσμένο τα μέλη της «ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»;