Εκτός ALPHA η σειρά Αυτή η νύχτα μένει - Τι συνέβη

Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός ALPHA η σειρά Αυτή η νύχτα μένει - Τι συνέβη

Μπορεί οι τηλεθεατές να ανυπομονούν να μάθουν τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, ωστόσο θα υπάρξει μεγάλη απογοήτευση, διότι το κανάλι έχει αποφασίσει να μην προβάλει αυτή τη βδομάδα τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα η αγωνία μεγαλώνει.

Και αυτό για τον ίδιο λόγο που και ο Σασμός μειώνει τις μέρες και τις ώρες προβολής του (δείτε εδώ γιατί). Παρόλα αυτά, εμείς εδώ στο youweekly.gr έχουμε εξασφαλίσει όλες τις λεπτομέρειες για τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα (δείτε εδώ το spoiler μεγατόνων του "Μίλτου").

Οι εξελίξεις της σειράς Αυτή η νύχτα μένει για την επόμενη εβδομάδα

Η Ζέτα ζει δραματικές στιγμές στα χέρια του Ντόκου, την ώρα που η Νίτσα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στο σπίτι του Γιώργη εξαιτίας του Τάσου. Η Διαμάντω μιλάει ανοιχτά στον Στρατή και τον Θοδωράκη και τα όρια για τον Στέλιο πια στενεύουν.

Ο Ντόκος παραδίνεται στην εμμονή του για τη Ζέτα και ψάχνει ίχνη της: «Θέλω να τη βρω, ξέρω ότι βρίσκεται εδώ στο Αγρίνιο», λέει στη Νίκη, η οποία του απαντάει πως δεν γνωρίζει κάτι. Από την άλλη, η Ζέτα δυσκολεύεται από την απουσία του Σταύρου και η προσπάθεια του Στρατή να την ξαναφέρει κοντά του αποδεικνύεται ολέθρια: «Δεν θέλω να με πλησιάζεις ρε, μείνε μακριά μου! Τελειώσαμε», του ξεκαθαρίζει, αλλά κανείς δεν ξέρει πως ο Ντόκος καταφέρνει να την εντοπίσει στην ταβέρνα όπου έχει πιάσει δουλειά εκείνη. Περιμένει κρυμμένος όλο το βράδυ και όταν εκείνη σχολάει, ο Γιάννης βρίσκει την ευκαιρία και εμφανίζεται μπροστά της. Εκείνη τρέμει και προσπαθεί να του ξεφύγει, αλλά εκείνος την αρπάζει: «Δεν θα πας πουθενά! Τώρα που σε βρήκα δεν πρόκειται να γλιτώσεις από εμένα», της λέει και τη σέρνει στο σπίτι όπου μένει. Την κλειδώνει μέσα και προσπαθεί να τη βιάσει. Εκείνη του αντιστέκεται και τον διώχνει. Τότε εκείνος αρχίζει να τη χτυπάει άγρια στο κεφάλι και στο σώμα και να της φωνάζει: «Αυτά που ήξερες ξέχασέ τα, δεν θα φύγεις ποτέ ξανά από κοντά μου». Σε μια στιγμή η Ζέτα καταφέρνει να του ξεφύγει και τρέχει να γλιτώσει από τη μανία του, ενώ βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί. Τρέμει για τη ζωή της και από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνη.

Ο Θοδωράκης βοηθάει Διαμάντω και Στρατή

Η Διαμάντω δεν αντέχει άλλο να κρατάει μυστικά από τον Στρατή και του αποκαλύπτει τα πάντα για εκείνη, τον Διαγόρα, το τρομερό ατύχημα του γιου της και τον χωρισμό, ενώ τον προειδοποιεί: «Είναι τόσο αδίστακτος που δεν τον σταματάει τίποτα». «Γιατί τόσα χρόνια δεν μου μίλησες για όλα αυτά; Ξέρεις ότι θα σε βοηθούσα, θα ήμουν στο πλευρό σου», της τονίζει ο Στρατής και εκείνη του απαντάει: «Δεν τολμούσα να πω την αλήθεια! Ντρεπόμουν! Τον είχα σκοτώσει μέσα μου από τη στιγμή που μας παράτησε με το παιδί, σαν να μην υπήρξε ποτέ. Εγώ ήμουν μάνα και πατέρας για το παιδί μου και έτσι θα συνεχίσω να είμαι, αλλά φοβάμαι, Στρατή. Είναι ικανός για όλα». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η συγκατοίκηση Γιώργη, Νίτσας και Τάσου δεν κυλάει καλά, καθώς οι δύο τελευταίοι κρύβουν ένα ένοχο μυστικό.

Ο Τάσος δεν τολμάει να παραδεχτεί στον εαυτό του πως νιώθει πράγματα για τη Νίτσα, την ίδια ώρα που η δική της παράξενη συμπεριφορά κινεί το ενδιαφέρον του Γιώργη. Η Διαμάντω συναντάει τον Θοδωράκη και εκείνος της λέει πως την είδε με το παιδί: «Γιατί δεν μου μίλησες τόσα χρόνια να μου πεις την αλήθεια; Εμείς τα λέγαμε όλα μεταξύ μας, το ξέρεις καλά αυτό, Διαμάντω μου» και εκείνη του απαντάει: «Φοβόμουν, δεν πέρασα εύκολα χρόνια», και μιλάει και σ’ εκείνον για όσα έγιναν με τον Διαγόρα και τον γιο τους. Φυσικά του αποκαλύπτει και την εκδίκηση που εκείνος ψάχνει από τον Στρατή: «Θέλει να καταστρέψει τον Στρατή και με απειλεί με το παιδί τώρα! Μίλησα και στον Στρατή να τον προειδοποιήσω να προσέχει! Ο Διαγόρας είναι ο διάολος ο ίδιος», του επισημαίνει. Ο Θοδωράκης αποφασίζει να αναλάβει δράση για την προστασία της Διαμάντως, αλλά και να βοηθήσει τον Στρατή να κρατήσει το μαγαζί του, εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες του στα υψηλά κλιμάκια.

Ο Στέλιος πιέζεται από τον Σταματιάδη

Ο Αλέξανδρος και ο Σταματιάδης με τα στοιχεία που πια έχουν στα χέρια τους, αλλά και με τα δημοσιεύματα, στριμώχνουν τον Στέλιο για τα καλά. Όμως εκείνος αρνείται πως ο Χρήστος συνεργάζεται με τον Διαγόρα και τους ανθρώπους του: «Ο Χρήστος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, δεν έχει καμία σχέση με τον Διαγόρα. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείτε να κάνετε;», τους ρωτάει και ο Σταματιάδης του απαντάει: «Να μάθουμε την αλήθεια και να βγουν όλα στο φως. Και πίστεψέ με θα το κάνω, είτε μιλήσεις είτε όχι». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Διαγόρας συνεχίζει την καταστροφική επίθεσή του, αυτή τη φορά με στόχο τη Νίκη. Εκείνη πικραμένη από τη συμπεριφορά του Στρατή, αποφασίζει να ταχθεί με τον εχθρό του, χωρίς να γνωρίζει πως και η ίδια βρίσκεται σε κίνδυνο. Μετά από την παρέμβαση του Αλέξανδρου, ο Στρατής αναζητά τον Χρήστο και φθάνει η ώρα να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.