Έρωτας φυγάς (20/3): Σε κίνδυνο το μωρό της Αλεξάνδρας - Αναγκάζεται να αποκαλύψει στο Μάρκο πως...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας φυγάς (20/3): Σε κίνδυνο το μωρό της Αλεξάνδρας - Αναγκάζεται να αποκαλύψει στο Μάρκο πως...

Με νέο και πολύ αποκαλυπτικό επεισόδιο επιστρέφει τη Δευτέρα 20/3 η σειρά του Open, Έρωτας φυγάς με τι εξελίξεις να είναι καταιγιστικές μιας και Ιάσονας έκανε μια συνταρακτική αποκάλυψη στην Αλεξάνδρα...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (20/3) εξελίξεις για τον Έρωτα Φυγά

Ο Μάρκος επιστρέφει με τον Στέφανο, την Ευγενία και τη θεία Νότα απ' την Αθήνα. Στο μυαλό του όμως η κυρίαρχη σκέψη είναι μόνο μια, η Αλεξάνδρα. Βρίσκει την ευκαιρία να φύγει απ' το σπίτι και πάει να τη βρει. Η Ελπίδα είναι πραγματικά στρυμωγμένη καθώς πρέπει να αποφασίσει αν θα αλλάξει την κατάθεση της ή αν θα την κρατήσει ως έχει. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν συνέπειες καθώς έχει δεχτεί απειλές κι από τον Κοντογιάννη αλλά και από την Μαργέτα. Ο Στέφανος θα μάθει ότι κάποιος συγγενής του Λεμπέση, βρίσκεται στη Μεσσήνη και ψάχνει τον Μάρκο. Η ανησυχία του θα 'ναι μεγάλη κι η υγεία του θα κλονιστεί για άλλη μια φορά.

Όσα θα δούμε την Τρίτη 21/3 στη σειρά

Ο Μάρκος συναντιέται με την Αλεξάνδρα αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν καθώς ένα ατύχημα τους αποτρέπει από τα σχέδιά τους. Ετσι την πηγαίνει στο νοσοκομείο, προκαλώντας την απορία και την οργή της Ευγενίας. «Τι δουλειά έχεις μαζί της;», τον ρωτάει. «Τη συνάντησα τυχαία. Δεν ήταν καλά. Να την αφήσω αβοήθητη;», της εξηγεί εκείνος.

Παράλληλα η Μαργέτα εναγωνίως ψάχνει την Αλεξάνδρα και τον Γιωργάκη, πιστεύοντας πως το ’σκασε με τον Μάρκο. Η Ελπίδα στο μεταξύ λέει στην Αννα ότι σκέφτεται να ’ρθει στο Παρίσι και ισχυρίζεται στη Χαρά ότι θα πάνε μαζί ενώ ο Κοντογιάννης, με πληροφορίες που αποσπά από τον Στρατή, προκαλεί τον Ιάσονα για μια ακόμη φορά. «Εσύ είσαι εδώ και η τύχη σου δουλεύει.

Ο Μάρκος έφυγε με τη γυναίκα σου και το παιδί σου», του λέει όλο ειρωνεία αλλά και ικανοποίηση. Η Μαργέτα εντοπίζει την Αλεξάνδρα, αλλά η ίδια δεν φαίνεται μετά το ατύχημα να θυμάται τι ακριβώς συνέβη…