«Ένα ακόμα χτύπημα για...» - Αποκάλυψη "σεισμός" για τα επόμενα επεισόδια του Σασμού

Το spoiler της Βέρας Μακρομαρίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ένα ακόμα χτύπημα για...» - Αποκάλυψη

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή παραχώρησε η Βέρα Μακρομαρίδου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμό (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις του αποψινού 20/3 επεισοδίου) αλλά και για την νέα ζωή της τηλεοπτικής "Άσπας".

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έδωσε το απόλυτο spoiler για το μέλλον της σχέση της με τον Μύρωνα.

Οι αποκαλύψεις της Βέρας Μακρομαρίδου για τον Σασμό

Ο γάμος της Μαρίνας και του κ Αντώνη βάφεται με αίμα. Το χωριό συμπαραστέκεται σύσσωμο;

«Ναι, βέβαια! Ο Αντώνης και η Μαρίνα δεν έχουν βλάψει άλλους, τουλάχιστον με τη θέλησή τους. Είναι ένα πραγματικά τραγικό γεγονός που δεν σχετίζεται με τη βεντέτα, οπότε νομίζω ότι όλο το χωριό λυπάται γι’ αυτό».

Για την Άσπα είναι συντριβή;

«Εννοείται. Είναι ένα ακόμα χτύπημα για εκείνη και για όλη την οικογένεια σε μια τόσο χαρούμενη στιγμή για όλους. Παρ’ όλα αυτά, είναι αισιόδοξη και πιστεύει ότι ο Αντώνης θα καταφέρει να γλιτώσει τον κίνδυνο».

Πώς διαχειρίζεται το σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη και την απόγνωση της Μαρίνας;

«Προσπαθεί να είναι πρακτική και βοηθητική, κάτι που ξέρει να κάνει καλά ως χαρακτήρας. Επιστρέφει στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξανά -ως έκτακτη βοήθεια- και έχει υπό την επίβλεψή της τον Πετρή και τη γιαγιά, όσο η Μαρίνα και η Αργυρώ είναι στο νοσοκομείο ή στη δουλειά, αντίστοιχα».

Οι αποκαλύψεις της Βέρας Μακρομαρίδου για τον Σασμό

Η Άσπα στο πλευρό του Μύρωνα νιώθει ασφαλής, με την απέραντη αγάπη που της δείχνει;

«Νιώθει ασφαλής και είναι ο μόνος άνθρωπος που καταφέρνει να τη βγάλει από το σκοτάδι της και να την κάνει να νιώσει χαρούμενη. Έχει χιούμορ, είναι πολύ δοτικός, οπότε τη συνεπαίρνει».

Για τον Μύρωνα η ίδια τι νιώθει;

«Γοητεύεται πολύ από τον τρόπο που χειρίζεται τα πράγματα' αλλά και το πώς της συμπεριφέρεται. Προσπαθεί να απολαύσει αυτά που της προσφέρει χωρίς ενοχές και -χωρίς να θέλει να το παραδεχτεί- νομίζω ότι θα αρχίσει να τον ερωτεύεται», λέει στον Τηλεθεατή.

Αυτές είναι οι δυο ημέρες που δεν θα προβληθεί ο Σασμός αυτή την εβδομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ALPHA αποφάσισε να προβεί σε μια μεγάλη αλλαγή, αυτή την εβδομάδα, στο πρόγραμμά του καθώς έχει στην κατοχή του τα δικαιώματα μετάδοσης των προκριματικών του Euro 2024 και από την Πέμπτη πρέπει αναγκαστικά να «αποσύρει» τον μεγάλο άσσο στο μανίκι του: την σειρά «Σασμός».

  • Την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game στις 23:45.
  • Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα προηγηθεί η εκπομπή Pre Game στις 21:00 και η εκπομπή Post Game στις 23:45.