Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Χαμός στο Μαύρο Ρόδο - Ο Πέτρος ντύνεται καλόγρια και χωρίζει με την Ελισάβετ!

Ο σκοτεινός ρόλος του Γεράσιμου

Χαμός στο Μαύρο Ρόδο - Ο Πέτρος ντύνεται καλόγρια και χωρίζει με την Ελισάβετ!
Σειρές 22.03.2023 10:00

Το είχε βάλει σκοπό της ζωής του να χωρίσει την Ελισάβετ με τον Πέτρο και τελικά ο Γεράσιμος το κατάφερε και μάλιστα πολύ εύκολα, αφού η απερισκεψία του Πέτρου, του έδωσε το «πάτημα» για να το πετύχει. Το TiVi Σίριαλ έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ο Γεράσιμος προσπάθησε να πείσει την Ελισάβετ να μείνει στη Γερακιανή χρησιμοποιώντας την υγεία του πατέρα της, αλλά δεν το κατάφερε. Στη συνέχεια αποκάλυψε στη μοναχή πως ο αγαπημένος της είχε σχέση με τη Νατάσα, αλλά και πάλι δεν έκανε τίποτα. Στο τέλος η προσπάθειά του για να χωρίσει τον Πέτρο με την Ελισάβετ, του ήρθε έτοιμη στο χέρι, που λέει και η φράση. Κι επειδή σας ακούγεται κάπως μπερδεμένο όλο αυτό, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Ελισάβετ χάνεται στο καρναβάλι

Η ζωή της Ελισάβετ και του Πέτρου στην Πάτρα δείχνει να κυλάει ομαλά, με εξαίρεση φυσικά τις συνεχόμενες επεμβάσεις του Γεράσιμου στην κοινή τους ζωή. Η τελευταία κίνηση, όμως, που έκανε κολλώντας αφίσες του Διακοσάββα στην εξώπορτα του σπιτιού της, όχι μόνο εξόργισε την ίδια, αλλά και τον Λευτέρη που ζητάει εξηγήσεις από τον νεαρό. «Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πετύχεις; Μείνε μακριά από την κόρη μου και σταμάτα να επεμβαίνεις στη ζωή της! Δεν σε αφορά το τι θα κάνει, τέλος», του λέει. Στο μεταξύ, η Ελισάβετ δέχεται, μετά από επιμονή του Πέτρου, να τον ακολουθήσει στο καρναβάλι. Όμως, εκεί τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά καθώς η νεαρή χάνεται στο πλήθος και ο Πέτρος βρίσκεται σε απόγνωση που δεν μπορεί να τη βρει. Τελικά ο Γεράσιμος, που έχει γίνει η σκιά της, καταφέρνει να την εντοπίσει και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το περιστατικό αυτό προς όφελός του:

Χαμός στο Μαύρο Ρόδο - Ο Πέτρος ντύνεται καλόγρια και χωρίζει με την Ελισάβετ!

«Βλέπεις ότι δεν είναι για σένα η μεγάλη πόλη; Δεν έχεις μάθει έτσι, Ελισάβετ μου! Εσύ είσαι ταγμένη στην εκκλησία, τι δουλειά έχεις να παρασύρεσαι από όλα αυτά; Γύρνα πίσω στη Γερακιανή, εκεί ανήκεις και το ξέρεις πολύ καλά». Η Ελισάβετ το σκέφτεται σοβαρά. Μόνο που τα όσα νιώθει για τον Πέτρο είναι πολύ πιο δυνατά για να την κάνουν να φύγει.

Οι φωτογραφίες που «καίνε» τον Πέτρο

Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο reunion με τους συμμαθητές του. Αλλά εκείνη έχει ενδοιασμούς: «Δεν έχω μάθει σε τόσο κόσμο! Φοβάμαι μετά από αυτό που έγινε και στο Κκαρναβάλι», του λέει. Ο Γεράσιμος βρίσκεται σε απόγνωση και προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του. Όμως ο Καστρινός με την Αλεξία προσπαθούν να τον αποτρέψουν. Η Ευτυχία και ο Μανώλης μαθαίνουν τα νέα και πηγαίνουν στην Πάτρα. «Δεν πρόκειται να φύγω από εδώ, σας το είπα, δεν θα γυρίσω στη Γερακιανή», τους ξεκαθαρίζει, αλλά ο Καστρινός τον αναγκάζει να επιστρέψει. Στο σπίτι του Θέμη όλοι είναι ανάστατοι και περιμένουν, ενώ ο Πέτρος μαζεύει τα πράγματά του και μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ.

Παράλληλα, της ανακοινώνει πως κέρδισε τον διαγωνισμό για την υποτροφία στη Φλωρεντία κι ένα καινούριο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγεται στη ζωή του. Η παρέα ετοιμάζεται για το βραδινό reunion και κάποιος ρίχνει την ιδέα να γίνει μασκέ πάρτι! Ο Πέτρος τελικά πηγαίνει χωρίς την Ελισάβετ. Μόνο που το reunion της τάξης του Πέτρου καταλήγει σε μεθύσι της παρέας, ενώ κάποιοι έχουν μεταμφιεστεί σε καλόγριες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πέτρος! Το επόμενο πρωί η Ελισάβετ τρελαίνεται από την αγωνία της όταν βλέπει πως εκείνος δεν έχει ακόμα γυρίσει και φυσικά σοκάρεται όταν του τηλεφωνεί και απαντάει στο κινητό του μια γυναικεία φωνή!

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος καταφέρνει να εξασφαλίσει φωτογραφίες από το πάρτι και η μεταμφίεση του Πέτρου ως καλόγρια είναι ο κρυμμένος άσος στο μανίκι του! Χωρίς να χάσει ευκαιρία τις δείχνει στην Ελισάβετ και εκείνη σοκάρεται! «Είδες που ο τύπος σε κοροϊδεύει; Δεν σε σέβεται, Ελισάβετ, τι άλλο πρέπει να κάνει για να το καταλάβεις; Πάμε πίσω στη Γερακιανή», της λέει και εκείνη δέχεται. Παρά τις προσπάθειες του Πέτρου να της δώσει εξηγήσεις, εκείνη δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MEGA: «Πλάκα μας κάνετε;» - "Εξοργισμένοι" οι τηλεθεατές με το χθεσινό επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

Μαύρο Ρόδο: «Έρωτα καλώς ήρθες» - Αλεξία και Βίκος φιλήθηκαν για πρώτη φορά και το Twitter "τρελάθηκε"

Share