Έρωτα φυγάς (22/3): Σε τραγική κατάσταση η Αλεξάνδρα - Μπαίνει η Μαργέτα στο δωμάτιο της και...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτα φυγάς (22/3): Σε τραγική κατάσταση η Αλεξάνδρα - Μπαίνει η Μαργέτα στο δωμάτιο της και...

Το νέο επεισόδιο της σειράς Έρωτας φυγάς θα προβληθεί την Τετάρτη 22/3 το απόγευμα και οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές, αφού η Αλεξάνδρα λίγο μετά το ατύχημα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της (δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (22/3) εξελίξεις στον Έρωτα Φυγά

Η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει τη δυσπιστία της Μαργέτας όσες εξηγήσεις κι αν της δίνει. Η πεθερά της τη «φυλακίζει» για μια ακόμη φορά. «Εσύ το διάλεξες. Δεν μου αφήνεις περιθώρια», ισχυρίζεται. Ο Μάρκος με τη σειρά του έχει να αντιμετωπίσει τον Στέφανο. «Η Ευγενία δεν φταίει σε τίποτα και δεν της αξίζει αυτή σου η στάση», του επισημαίνει ο πατέρας του. «Εχεις δίκιο.

Ορκίζομαι να σταματήσω να διεκδικώ την Αλεξάνδρα. Πλέον έχουμε πάρει διαφορετικούς δρόμους», του απαντάει. Ομως βυθίζεται σε θλίψη. Την ίδια στιγμή η Ευγενία αποφασίζει να τον εμπιστευτεί. Στο μεταξύ ο Ιάσονας πηγαίνει ξανά στην απομόνωση και τρελαίνεται που μαθαίνει ότι η Αλεξάνδρα αποπειράθηκε να το σκάσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σήφης προωθεί το σχέδιό του να ξεκάνει τον Μάρκο…

Όσα θα δούμε την Πέμπτη (23/3) στη σειρά

Η Ελπίδα θα συναντήσει τη Μαργέτα, μια συνάντηση από την οποία θα κριθούν πολλά. «Δέχομαι την πρότασή σου να αποσύρω την μαρτυρία μου εναντίον του Ιάσονα, αλλά για να το κάνω αυτό θα πρέπει να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, θεία μου», της τονίζει. Τα λεφτά που της ζητάει όμως είναι πολλά. «Εχεις τρελαθεί;», τη ρωτάει σαστισμένη. «Καθόλου, αν θέλεις να τον δεις και πάλι έξω από τη φυλακή», της απαντάει η Ελπίδα και τελικά οι δύο γυναίκες τα συμφωνούν. Η Μαργέτα δεν έχει άλλη λύση κι έτσι θα αναγκαστεί να πουλήσει το οικόπεδό της. Σύντομα, θα καταλάβει πως αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο πίστευε. Ταυτόχρονα, ο Στέφανος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Σήφη και στην προσπάθειά του να προστατέψει τον Μάρκο, θα μπει ο ίδιος στο στόχαστρό του.