Σέρρες (22/3): Έρχεται στον ΑΝΤ1 το πρώτο καθηλωτικό επεισόδιο - Η συγκινητική ιστορία του Οδυσσέα

Μην το χάσετε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σέρρες (22/3): Έρχεται στον ΑΝΤ1 το πρώτο καθηλωτικό επεισόδιο - Η συγκινητική ιστορία του Οδυσσέα

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη ''Σέρρες'', που αρχικά προβαλλόταν στον ΑΝΤ1+ πλέον θα έχει το ελεύθερο και τα επεισόδια της σειράς θα μπορούμε να τα δούμε στον ΑΝΤ1 με το πρώτο απόσπασμα να συστήνεται σε όλο το κοινό την Τετάρτη 22/3.

Ο σεναριογράφος του σίριαλ μίλησε στο Πρωινό την ίδια ημέρα κάνοντας τα σχόλιά του για την πλοκή του σεναρίου, που έγραψε ενώ μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και στον Πάνο Νάτση, πρωταγωνιστή της σειράς, που δεν είναι πλέον στη ζωή (δείτε εδώ τις 3 σειρές, που θα δούμε από τον ΑΝΤ1+ στον ΑΝΤ1).

Οι σημερινές (22/3) εξελίξεις για το επεισόδιο στις Σέρρες

Στη σειρά «ΣΕΡΡΕΣ», ο ήρωας, ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο.

Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Γιατί έμεινες εσύ; Ο Οδυσσέας, ο Θωμάς και η Νάνσυ επιστρέφουν στις Σέρρες για να σταθούν στο πλευρό του πατέρα τους, του Λευτέρη. Για τον Οδυσσέα και τον Λευτέρη, ο γυρισμός αυτός θα σημάνει και την επιστροφή τους σε δύο ρόλους που έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό.

Θα προχωρήσει σε ανανέωση ο Καπουτζίδης με τον ΑΝΤ1;

Το πρωί της Πέμπτης (16/2) στην εκπομπή «ελένη» αναφέρθηκαν στην σειρά του Καπουτζίδης «Σέρρες».

Όπως αναφέρεται, πως ο ηθοποιός και σεναριογράφος φέρεται να είχε ραντεβού με το κανάλι του Αμαρουσίου, για να συζητήσουν εάν θα συνεχίσει και του χρόνου. Εν τέλει σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, έδωσαν τα χέρια για να γυριστεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σέρρες» ενώ ο πρώτος αναμένεται να μεταδοθεί σε λίγο καιρό από την ελεύθερη συχνότητα του καναλιού.