Η Γέφυρα (23/3): Ένα πτώμα δημιουργεί ανησυχία - Όλα τα φώτα πάνω στον Κενάν και στη Σοφία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Γέφυρα (23/3): Ένα πτώμα δημιουργεί ανησυχία - Όλα τα φώτα πάνω στον Κενάν και στη Σοφία

Η συνέχεια των όσων είδαμε την Τετάρτη 22/3 στη σειρά Γέφυρα (δείτε εδώ πως τα πήγε τηλεθέαση) θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης 23/3 με τις εξελίξεις για τη ζωή του Κενάν να είναι πολύ σημαντικές.

Οι σημερινές (23/3) εξελίξεις στη Γέφυρα

Επεισόδιο 05: Μπαμπούσκα.

Το πτώμα του Καπετάνιου εξαφανίζεται, ενώ η Ασλί ζητά άσυλο στο τέμενος της Αθήνας. Τα γεγονότα οδηγούν τον Κενάν και τη Σοφία στο συμπέρασμα ότι έχουν μπλεχτεί σε κάτι πολύ μεγάλο. Ο Μαγδαληνός καλεί τη Σοφία σπίτι του και της προτείνει να δουλέψει για αυτόν.

Πρωταγωνιστούν: Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη, Atakan Yilmaz.

Σενάριο/Διασκευή: Κώστας Γεραμπίνης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Άλκη Πολίτη, Nazli Ef Durlu.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαριτίδης

Η Γέφυρα

Η υπόθεση της σειράς

Στη «ΓΕΦΥΡΑ», όλα ξεκινούν όταν ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας. Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα

βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό. Όμως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψή της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.