Παράδεισος των Κυριών: «Η σχέση της Όλγας με τον Γιαμαλή είναι...» - Η αποκάλυψη της Γωγώς Μπρέμπου για την σειρά του ALPHA

Όλα όσα είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών: «Η σχέση της Όλγας με τον Γιαμαλή είναι...» - Η αποκάλυψη της Γωγώς Μπρέμπου για την σειρά του ALPHA

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Γωγώ Μπρέμπου. Η γνωστή ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική επιτυχία του ALPHA, «Παράδεισος των κυριών» μίλησε στην Κατερίνα Κανούργιου για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός έκανε λόγο για την τηλεοπτική "Όλγα", τα όσα μαθαίνει και γνωρίζει ο χαρακτήρας της μέσα από τις εξελίξεις της σειράς (δείτε εδώ τις σημερινές), αλλά αναφέρθηκε και στο νέο προεδρικό διάταγμα, που σχετίζεται με τον χώρο της υποκριτικής.

Οι δηλώσεις της Γωγώς Μπρέμπου για τον Παράδεισο των Κυριών

«Ήταν το σενάριο πολύ ενδιαφέρον, το οποίο έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις και είναι σε πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο. Η δεκαετία του ’60, διαμόρφωσε κατά πολύ τη ροή του κόσμου, έγιναν συγκλονιστικές αλλαγές, επαναστάσεις, πραξικοπήματα, μια Ελλάδα που προσπαθούσε να συνέλθει από πάρα πολύ μεγάλες πληγές και ήταν και εξαιρετικά δύσκολη για τις γυναίκες η οποία κατέληξε να είναι απελευθερωτική», είπε αρχικά η ηθοποιός, από τον Παράδεισο των Κυριών.

«Η Όλγα είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε γυάλα. Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψει, ήταν από ένα πλούσιο σπίτι, πήγε εσωτερική σε σχολείο στην Ελβετία και στα 17, γνώρισε τον Αποστόλη, παντρεύτηκαν, έμεινε έγκυος και έκανε τον Πάρη ο οποίος έχει ψυχολογική διαταραχή, η οποία δεν είχε βρεθεί ποτέ. Η σχέση της με τον Γιαμαλή είναι μονόδρομος για την καρδιά της.

Αν η Όλγα ήταν φίλη μου και μου έλεγε πώς της φέρεται ο άντρας της, θα της έλεγα “έλα σπίτι μου, δεν θα τον ξαναπάρεις τηλέφωνο και βάλε τους δικηγόρους σου μπροστά”. Η Όλγα, ενώ φαίνεται ότι έχει τα πάντα, μόρφωση, χρήματα, δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει γιατί έχει μεγαλώσει σε γυάλα. Εκείνη τη εποχή, τα διαζύγια δεν έβγαιναν όπως σήμερα, έβγαιναν εις βάρος του ενός ή του άλλου», συπλήρωσε η Γωγώ Μπρέμπου.

Σχετικά με το νομοθετικό διάταγμα και την απόφαση των ηθοποιών να απεργήσουν για το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τα πτυχία τους.

«Αυτό βγήκε προς τα έξω ως ένα καλλιτεχνικό θέμα. Δεν είναι καλλιτεχνικό θέμα, αφορά γύρω στις 280 ειδικότητες. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί και δεν είναι θέμα γενικών διεκδικήσεων. Τι σημαίνει στην Ελλάδα «τίτλος σπουδών», πώς αυτός μεταφράζεται στην αγορά εργασίας και τι δικαιώματα παρέχει;», ξεκίνησε να λέει για το Διάταγμα.

«Όντως αυτό το Προεδρικό Διάταγμα πραγματοποιήθηκε για να προλάβουν κάποιους διορισμούς ΑΣΕΠ. Αυτό δεν έχει καθόλου να κάνει με το τι θεωρούμε στην Ελλάδα και πώς ονομάζουμε ως Κράτος τους απόφοιτους δραματικών σχολών και τουριστικών επαγγελμάτων», συνέχισε η Γωγώ Μπρέμπου.

«Όλο αυτό το νομικό κενό έχει προκύψει εδώ και πολλά χρόνια. Περάσαμε από τα ΤΕΙ στα ΑΕΙ και έμειναν πάρα πολλές σχολές στον «αέρα». Το ΠΔ ήταν το λιγότερο ανέμπνευστο, καθόλου λειτουργικό για τη ροή της κοινωνίας και θέλει μία διόρθωση», υποστήριξε η ηθοποιός.

«Για τις καταλήψεις και όλα αυτά που έγιναν δεν υπήρχε καμία πολιτική εισχώρηση ή επιρροή. Ήταν κάτι που έγινε απολύτως αυθόρμητα, δικαιολογημένα και ειρηνικά. Για πολλά χρόνια έλεγαν ότι τα παιδιά που είναι 19-20-25 χρονών είναι μια γενιά που ξαπλώνει στον καναπέ και είναι στο κινητό. Ε λοιπόν δεν είναι, διεκδικούν κάτι», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.