Αποχωρεί από τον Σασμό του ALPHA και πάει σε νέα σειρά του ΑΝΤ1

Δεν θα βρίσκεται στην 3η σεζόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποχωρεί από τον Σασμό του ALPHA και πάει σε νέα σειρά του ΑΝΤ1

Μια από τις σειρές που σίγουρα μπορούμε να πούμε πως αποτελεί από τις πιο αγαπημένες επιλογές των τηλεθεατών είναι ο Σασμός, ο οποίος προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ALPHA (διαβάστε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό).

Οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές και συνεχώς αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Για αυτό τον λόγο λοιπόν η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου για 3η σεζόν. Ωστόσο, αρκετοί ηθοποιοί έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα αποχωρήσουν φέτος από την σειρά.

Αποχωρεί από τον Σασμό η...

Ανάμεσα σε αυτούς φαίνεται πως θα είναι και η Νεκταρία Γιαννουδάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η ηθοποιός έχει υπογράψει για τη νέα σειρά εποχής που ετοιμάζει ο ANT1, με τίτλο “Ψυχοκόρες”.

Το σενάριο της νέας σειράς το υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη και αναφέρεται σε νεαρές κοπέλες οι οποίες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα, για να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες σε ανθρώπους της ανερχόμενης αστικής τάξης, ενώ μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν σύντομα έναν καλό και εργατικό νεαρό, αλλά πέφτουν σε βάσανα και περιπέτειες.

Τίποτα ακόμα ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την γνωστή ηθοποιό, οπότε αναμένουμε να μάθουμε αν πράγματι ο κύκλος του Σασμού κλείνει φέτος για εκείνη και ανοίγει ένας άλλος.

Αποχωρεί από τον Σασμό η Νεκταρία Γιαννουδάκη

Γιατί δεν θα προβληθεί σήμερα 23/3 και αύριο 24/3 ο Σασμός

Μπορεί ο Σασμός κανονικά να παίζει από Δευτέρα έως Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, ωστόσο σήμερα Πέμπτη 23/3 και αύριο Παρασκευή 24/3, δεν θα βγει στον αέρα με τα δυο πολύ καταιγιστικά επεισόδια που ο Αντώνης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο για τη ζωή του και ο πατέρας του Σταύρου έχει φτάσει στην Κρήτη.

Το κανάλι κάνει μεγάλη αλλαγή, αυτή την εβδομάδα, στο πρόγραμμά του καθώς έχει στην κατοχή του τα δικαιώματα μετάδοσης των προκριματικών του Euro 2024 και από σήμερα πρέπει αναγκαστικά να «αποσύρει» τον μεγάλο άσσο στο μανίκι του.

Η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό από πέρσι που προβλήθηκε ο πρώτος κύκλος μέχρι και φέτος, σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης - δείτε εδώ.

Δείτε επίσης: Ενοχλημένος ηθοποιός του Σασμού για τον τρόπο που προβάλλουν το ρόλο του - Αποχωρεί από τη σειρά

  • Την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game στις 23:45.
  • Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα προηγηθεί η εκπομπή Pre Game στις 21:00 και η εκπομπή Post Game στις 23:45.

Σασμός alpha