Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (24/3): Σε κρίση η Μαρμώ - Την έχει τρελάνει ο εγκέφαλος

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (24/3): Σε κρίση η Μαρμώ - Την έχει τρελάνει ο εγκέφαλος

Με νέο επεισόδιο θα επιστρέψει η σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο την Παρασκευή 24/3 και έτσι ουσιαστικά θα κλείσει η εβδομάδα με τις εξελίξεις να είναι κρίσιμες μετά τις αποφάσεις της Κατερίνας...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (24/3) εξελίξεις στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 137

Η Τούλα και η Μάρμω προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι στ’ αλήθεια τρελός ο Εγκέφαλος ή τις δουλεύει ψιλό… γαζί, την ώρα που στο σπίτι του Βαγγέλα, τα ξαδέρφια, δέχονται μια πολύ δυσάρεστη επίσκεψη. Ο Ηλίας με τον Σώτο προσπαθούν να συνεννοηθούν με τους Γερμανούς για την κράτησή τους στο πανδοχείο, ενώ η Βαλέρια, που έχει αναλάβει να βγάλει άκρη με το χάος που έχουν δημιουργήσει ο Σίμος με τον Παναγή και τον Πετράν, στις παραγγελίες της «Πλατανιώτισσας», τους αφήνει όλους άφωνους.

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη αποφασίζει να βγει, επιτέλους, ραντεβού με τον Θύμιο. Πώς θα αντιδράσουν οι Ανανιάδηδες όταν καταλάβουν πως η Χρύσα σκέφτεται να πάρει το μωρό και να φύγει στην Αθήνα για σπουδές; Τι μυστικό θ’ ανακαλύψει ο Εγκέφαλος, που θα έπρεπε να είχε μείνει κρυμμένο για πάντα;

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα (27/3)

Επεισόδιο 138

Η Μάρμω προειδοποιεί τον Εγκέφαλο να μη μιλήσει για όσα διάβασε στο σημειωματάριο του Βαγγέλα, εκείνος όμως την αγνοεί και σπεύδει να ενημερώσει τα ξαδέρφια. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα δέχεται την πρόταση του τοκογλύφου να της κάνει το τραπέζι, για να γλιτώσει από τους τόκους ο Θοδωρής. Ο Ηλίας προτείνει στον απελπισμένο Σώτο να δεχτεί το διαζύγιο, ώστε να ταρακουνήσει τη Σύλβια, μπας και τα ξαναβρούνε. Η Καλλιόπη, σε ρόλο διπλού πράκτορα, προσπαθεί να τα ξαναβρεί στη Φιλιώ και τον αδερφό της.

Ο παπάς παρατάει σύξυλες τη Βαλέρια και τη Σύλβια, με εντολή να προσπαθήσουν να βρουν έστω κι ένα κοινό σημείο επαφής μεταξύ τους. Τι θα κάνει η Μάρμω με το Φαμπερζέ που έχει στην κατοχή της; Πώς θα αντιδράσουν τα εγγόνια, όταν μάθουν κάποιες αλήθειες… από το παρελθόν;