Μαίρη Μαίρη Μαίρη (24/03): Η Μαίρη προσπαθεί να πείσει τον άντρα της να πάει να κάνει εξετάσεις αλλά εκείνος φοβάται

Οι αποψινές 24/3 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (24/03): Η Μαίρη προσπαθεί να πείσει τον άντρα της να πάει να κάνει εξετάσεις αλλά εκείνος φοβάται

Ένα νέο επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειρά του MEGA, Μαίρη Μαίρη Μαίρη (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) θα παρακολουθήσουμε απόψε 24/3 το βράδυ και αναμένεται, όπως κάθε φορά, άκρως απολαυστικό και διασκεδαστικό.

Οι αποψινές 24/3 εξελίξεις της σειράς Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 27

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Δέχεται πιέσεις από την μητέρα της να απαλλαγεί από τον «ανήλικο» Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) και να αφοσιωθεί στον ώριμο και ευκατάστατο Παύλο (Κρατερός Κατσούλης). Ποια θα είναι η απόφαση της Μαίρης;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): νομίζει ότι είδε την περίφημη Λόλα, αλλά δεν της φάνηκε να μοιάζει με την κουκλάρα που της έχει περιγράψει ο Γιώργος. Πού βρίσκεται η αλήθεια;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): πασχίζει με χίλιους τρόπους να πείσει τον άντρα της να πάει να κάνει εξετάσεις για να του φύγει ο φόβος του εμφράγματος. Αλλά ο Κώστας φοβάται μην αρρωστήσει, φοβάται όμως και να πάει στο γιατρό.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Μαίρη (Νίκη Λάμη): ξέρει πια την φριχτή αλήθεια. Οι δυο εραστές της, ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης) και ο Βύρων (Γιώργης Παρταλίδης) είναι πατέρας και γιος!

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την παράφορη ζήλια που νιώθει για τον άντρα της και ο άντρας της για εκείνη, αλλά και τις μαινόμενες μητέρες τους, οι οποίες πάλι ανακατεύονται στη ζωή τους.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): με τα χίλια ζόρια καταφέρνει να πείσει τον Κώστα να κάνει εξετάσεις αίματος. Και πηγαίνουν όλοι μαζί στο διαγνωστικό κέντρο. Η αγωνία κορυφώνεται.