Γλυκάνισος (25/03): Βγαίνει το διαζύγιο Στρατή και Ελεάνας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκάνισος (25/03): Βγαίνει το διαζύγιο Στρατή και Ελεάνας

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 25/3 επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) καθώς μετά την κηδεία του Περικλή, όλοι γυρίζουν ξανά στον δικό τους μικρόκοσμο.

Οι σημερινές 25/3 εξελίξεις του Γλυκάνισου

Κι ενώ η Ραζάν επισκέπτεται τη γιαγιά της, που η υγεία της δείχνει να επιδεινώνεται, ο Μπίλι τηλεφωνεί στον Ευστρατίου και απαιτεί να του στείλει τον Πωλ στο επισκεπτήριο γιατί τον χρειάζεται. Την ίδια μέρα, ο Στρατής μαθαίνει ότι το διαζύγιό του είναι πλέον γεγονός, ενώ ο Πωλ ζητά από τη Μαργαρίτα να κανονίσει να βρεθούν με τον Θανάση, για να του πει όλη την αλήθεια για τον Ευστρατίου. Παράλληλα, ο Νικήτας πετυχαίνει τυχαία τη Μαριλένα με τον Εκτορα και η συνάντηση δεν είναι και πολύ ευχάριστη.

Τι θα δούμε αύριο, 26/3;

Ολοι εκπλήσσονται όταν ο Στρατής τους αναφέρει ότι είναι εξίσου καλεσμένος στο άνοιγμα της διαθήκης του Περικλή. Παράλληλα, στο επισκεπτήριο των φυλακών, ο Μπίλι ζητάει από τον Πωλ να βρει και να κρύψει την ατζέντα του αποκαλύπτοντάς του ότι το μαγαζί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου άλλου. Οσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελεάνα με την Αλίκη εξακολουθούν να κάνουν παρέα, όσο η Ερμιόνη είναι ανήσυχη, αναμένοντας το άνοιγμα της διαθήκης. Την ίδια μέρα, ο Θόδωρος δίνει στον Στρατή ένα γράμμα από τον Περικλή, ενώ ο Χάρης αποκαλύπτει στη μητέρα του ότι εκείνος έδωσε στην αστυνομία το βίντεο που ενοχοποιεί τον Μπίλι.