Γλυκάνισος (26/03): Ο Χάρης αποκαλύπτει στη μητέρα του ότι εκείνος έδωσε στην αστυνομία το βίντεο που ενοχοποιεί τον Μπίλι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκάνισος (26/03): Ο Χάρης αποκαλύπτει στη μητέρα του ότι εκείνος έδωσε στην αστυνομία το βίντεο που ενοχοποιεί τον Μπίλι

Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό 26/3 επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) καθώς όλοι εκπλήσσονται όταν ο Στρατής τους αναφέρει ότι είναι εξίσου καλεσμένος στο άνοιγμα της διαθήκης του Περικλή.

Οι σημερινές 26/3 εξελίξεις του Γλυκάνισου

Επεισόδιο 54

Παράλληλα, στο επισκεπτήριο των φυλακών, ο Μπίλι ζητάει από τον Πωλ να βρει και να κρύψει την ατζέντα του αποκαλύπτοντάς του ότι το μαγαζί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου άλλου. Οσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελεάνα με την Αλίκη εξακολουθούν να κάνουν παρέα, όσο η Ερμιόνη είναι ανήσυχη, αναμένοντας το άνοιγμα της διαθήκης. Την ίδια μέρα, ο Θόδωρος δίνει στον Στρατή ένα γράμμα από τον Περικλή, ενώ ο Χάρης αποκαλύπτει στη μητέρα του ότι εκείνος έδωσε στην αστυνομία το βίντεο που ενοχοποιεί τον Μπίλι.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

H αποκάλυψη, ότι ο Στρατής είναι γιος του Περικλή πέφτει σαν βόμβα, όταν ακούγεται από τον συμβολαιογράφο ενώ παράλληλα στην ταβέρνα, η Χρυσάνθη έχει τη δική της «βόμβα» να διαχειριστεί. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η κατάσταση είναι έκρυθμη. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ερμιόνη, ενώ ο Φίλιππος ωρύεται. Η Ερμιόνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά ο Φίλιππος δεν ακούει τίποτα. Ανάμεσα σε όλα, η μόνη που σκέφτεται την κατάσταση του Στρατή είναι παραδόξως, η Ελεάνα που αποφασίζει να τον επισκεφτεί για να του συμπαρασταθεί. Οι δυο τους θα κάνουν μια συζήτηση από καρδιάς και θα πιούν πολύ. Έντονα, αντικρουόμενα συναισθήματα και ποτό όμως, τις πιο πολλές φορές οδηγούν σε μεγάλα λάθη.