Σασμός: Τραγικές ώρες για τον Μαθιό! Η Βασιλική...

Το ρολόι μετράει αντίστροφα... - Μην χάσετε το αποψινό 28/3 επεισόδιο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σασμός: Τραγικές ώρες για τον Μαθιό! Η Βασιλική...

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό 28/3 επεισόδιο του Σασμού! Ο καιρός περνάει με ταχύτατους ρυθμούς στο ορεινό χωριό της Κρήτης αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα τείνουν να καλυτερεύσουν.

Αντιθέτως, νέοι μπελάδες απειλούν όλους τους ήρωες...

Σασμός Επεισόδιο 105 - Τρίτη 28/3

Μανόλης και Νάντια φτάνουν σε μια σημαντική συνειδητοποίηση, ενώ η Βασιλική αγωνιά για την τύχη της. Ο Ευθύμης Φαρμάκης είναι πλέον έξω από τη φυλακή και έχει αρχίσει τις επιθέσεις προς κάθε κατεύθυνση. Φοβάται πως εκείνη, ο γιος της και ο άντρας της κινδυνεύουν κάθε λεπτό της ώρας που περνάει. Ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Βρουλάκη, που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας, ενώ ο Ευθύμης παίρνει από τον Λευτέρη μια πληροφορία που ίσως του σώσει τη ζωή. Κι ενώ ο Τόλης νομίζει πως ο εχθρός του είναι πια ο Παντελής, το γράμμα του φτάνει στα πιο επικίνδυνα χέρια. Και αυτά είναι του Ευθύμη, ο οποίος στέλνει κρυφά στο σπίτι του τον Βαγγέλη.

Ο τελευταίος, αποφασισμένος να γίνει ο πιστός βοηθός του Φαρμάκη με κάθε κόστος, δέχεται να μπει στο σπίτι του Τόλη με σκοπό να βρει έγγραφα και γράμματα και να του τα φέρει αφού ένα από αυτά θα είναι το πολυπόθητο γράμμα του Κώστα. Ο Βαγγέλης θα φέρει σε πέρας την αποστολή του και το γράμμα που μαρτυρά ότι δολοφόνος του Στεφανή Σταματάκη είναι ο Μαθιός, θα φτάσει στην κατοχή του Φαρμάκη.

Καθώς η καταιγίδα πλησιάζει και είναι έτοιμη να ξεσπάσει, η Αργυρώ καταλήγει σε μια οδυνηρή συμφωνία με τον Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει. «Μαρίνα μου, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μην απελπίζεσαι και κυρίως μη χάνεις την πίστη σου. Ξέρεις ότι όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να το πιστέψεις. Ξέρεις καλύτερα από εμάς πως ο Αντώνης είναι δυνατός και τα βγάζει πέρα κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση», της λέει παρηγορητικά η Κατερίνα και εκείνη κάνει προσπάθεια να συμφωνήσει με τις κουβέντες της. Τα λόγια του Δημήτρη όμως, που μαρτυρούσαν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, δεν μπορούν να φύγουν εύκολα από το μυαλό της. Ο χειρότερός της εφιάλτης έχει πάρει σάρκα και οστά και δεν ξέρει από πού να κρατηθεί.

Δείτε εδώ τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο!

Το τέλος του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός το τέλος της Βασιλικής και του μαθιού

Δεν θα υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η σειρά αν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν ήταν στον επόμενο κύκλο. Οι δύο ηθοποιοί έχουν μιλήσει με την παραγωγή της σειράς και έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τη διάθεσή τους να συνεχίσουν να υποδύονται δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η Βασιλική θα αργήσει πολύ να μάθει ότι ο άντρας της ζωής της σκότωσε τον πρώην άντρα της, Στεφανή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην το μάθει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα δεν θα λείψουν από την οικογένειά τους. Αφενός η παρουσία του Ευθύμη θα πυροδοτεί συνεχώς νέες εξελίξεις και αφετέρου η κόντρα με τον Παύλο Βρουλάκη δεν θα μείνει στα λόγια. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αποφασίσουν να πορευτούν μαζί.

Δείτε εδώ το τέλος όλων των πρωταγωνιστών της σειράς!