Γη της Ελιάς (28/3): «Θα σε καταγγείλω, θα πάω στην αστυνομία» - Έρχονται τα πάνω κάτω στο αποψινό επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε στην σειρά του Mega

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (28/3): «Θα σε καταγγείλω, θα πάω στην αστυνομία» - Έρχονται τα πάνω κάτω στο αποψινό επεισόδιο

Καταιγιστικές και άκρως ανατρεπτικές είναι οι σημερινές (28/3) εξελίξεις της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, «Γη της ελιάς», με τους απαγωγείς να απειλούν για τα λύτρα και διαπραγματεύσεις γίνονται, ολοένα και πιο δύσκολες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει σε τηλεθέαση), η Ευτυχία ζητά από τον Γιώργη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της και το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Η Βασιλική ενθουσιάζεται με την ευφάνταστη έκπληξη του Φίλιππου. O Ισίδωρος προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Ένα ξεχωριστό δώρο λαμβάνει η Βασιλική από την Αρετή, μαζί με μία κάρτα όπου της ζητά συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Την αφήνει σύξυλη!

Αναλυτικά οι σημερινές (28/3) εξελίξεις στην σιερά «Γη της ελιάς»

Επεισόδιο 139

Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από τη διαταγή των απαγωγέων. Ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση. Μόλις η κοπέλα φτάνει με το αυτοκίνητο στην έρημη περιοχή όπου θα γίνει η ανταλλαγή, αναλαμβάνει δράση η αστυνομία. Οι απαγωγείς φεύγουν αφού αφήνουν τον Μάνο ελεύθερο, με την αστυνομία να τους ακολουθεί και να τους βρίσκει στο κρησφύγετό τους όπου είχαν φυλακίσει και τον Μάνο. Συλλαμβάνουν κάποιους από αυτούς και αρχίζουν να ψάχνουν τους υπόλοιπους και φυσικά ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή...

Η Ασπασία μιλάει στην ψυχολόγο για τη σχέση της με τον Δημοσθένη, για το πόσο ερωτευμένη ήταν μαζί του, για τη μεγάλη εξάρτηση που είχε απ’ αυτόν αλλά και για την υποταγή που του έδειχνε τόσα χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος προτείνει στην Εύα να συγκατοικήσουν, ενώ ο Πότης συνεχίζει τα κομπλιμέντα στην Αννα, όπως «Τι ωραία είναι τα μαλλάκια σου σήμερα, κορωνίτσα μου», αλλά εκείνη δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του.

Τι θα δούμε αύριο 29/3

Επεισόδιο 140

Μετά τα τελευταία γεγονότα με την Ειρήνη και την τιμωρία από τον Δημοσθένη που την έπιασε με τον Λεωνίδα, ο Φίλιππος αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, αισθανόμενος ότι έχει υποχρέωση να προφυλάξει την αδελφή του και ρωτάει τον Λεωνίδα: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Πώς βλέπεις τη σχέση σου με την Ειρήνη; Είναι κάτι επιπόλαιο ή τη βλέπεις σοβαρά;». Την ίδια στιγμή ο Στάθης, που έχει μάθει την κίνηση της Αρετής προς τη Βασιλική, βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει στην πρώην γυναίκα του και να της κάνει την εξής πρόταση: «Γιατί, χρυσή μου γυναίκα; Αφού έκανες ένα βήμα προς τη Βασιλική, γιατί δεν τα αφήνεις όλα πίσω και να δεχτείς επιτέλους και τον Φίλιππο;», της λέει και δεν προλαβαίνει να τελειώσει τη φράση του και η Αρετή για μια ακόμη φορά αντιδρά έντονα, με τις κατάρες της να μην έχουν τέλος.

Την ίδια ώρα η Ασπασία εξομολογείται στην ψυχολόγο γεγονότα από την παιδική της ηλικία και μια δραματική ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται: «Ειχα μια αδελφή που την πρόσεχα σαν τα μάτια μου, αλλά πέθανε και δεν την ξαναείδα ποτέ. Είχα φύγει για το σχολείο, όταν γύρισαν οι γονείς μου μού είπαν ότι είχε πεθάνει. Δεν ξέρω αλλά μέσα μου έχω μια πληγή που δεν κλείνει και ένα μεγάλο γιατί», της αποκαλύπτει κλαίγοντας.

Η Μυρτάλη δείχνει για ακόμα μια φορά το μίσος της για την Αθηνά και πιέζει τον Αλέξη να οργανώσει τον φόνο της: «Αυτή τη φορά κοίτα να τα καταφέρεις. Θέλω να πεθάνει», του επισημαίνει. Στο μεταξύ ο Κουράκος πιέζει για άλλη μια φορά την Ευτυχία: «Δεν θέλω να πιέζεσαι για να τα βγάλεις πέρα. Αφησέ με να σε βοηθήσω, να συμβάλλω κι εγώ οικονομικά. Τώρα είμαστε ένα, δεν υπάρχουν τα δικά σου και τα δικά μου χρήματα», την παρακαλά, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Μια χαρά τα καταφέρνω και δεν θα αλλάξω τώρα», υποστηρίζει.