Έρωτας Φυγάς (28/3): «Ο άντρας σου πήρε αυτό που του άξιζε» - Φουντώνει η αγωνία λίγο πριν τη δίκη του Ιάσονα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (28/3): «Ο άντρας σου πήρε αυτό που του άξιζε» - Φουντώνει η αγωνία λίγο πριν τη δίκη του Ιάσονα

Το απόγευμα της Τρίτης 28/3 θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, και θα γίνει χαμός, καθώς ο Ιάσονας θέλει να αθωωθεί οπωσδήποτε και εφόσον η δίκη του είναι όλο και πιο κοντά η αγωνία φουντώνει (δείτε εδώ τα επεισόδια όλης της επόμενης εβδομάδας).

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (28/3) στον Έρωτα Φυγά

Η μέρα για τη δίκη του Ιάσονα πλησιάζει και η Ελπίδα, ως βασική μάρτυρας, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων. Κοντογιάννης και Μάρκος εξαπολύουν ξεχωριστά κυνηγητό για να καταφέρουν να τη βρουν και να αποφύγουν την αλλαγή της κατάθεσής της. Ο καθένας έχει τους δικούς του διαφορετικούς λόγους για να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Η Ελπίδα κρύβεται στο σπίτι του Μιχάλη, προετοιμάζοντας τα επόμενα βήματά της.

Στο μεταξύ η Χαρά επισκέπτεται τη Δήμητρα και της εξομολογείται την επίθεση που δέχτηκε από τον Κοντογιάννη. Τα ίχνη της Χαράς όμως οδηγούν τον ίδιο τον Κοντογιάννη στο σπίτι της Δήμητρας, την οποία και δεν διστάζει να απειλήσει σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου της. «Σταμάτα να ψάχνεις και να σκαλίζεις για το δικό σου καλό. Ο άντρας σου πήρε αυτό που του άξιζε», την προειδοποιεί. Η Μαργέτα πάλι επιστρατεύει τον δικηγόρο της οικογένειας για να κερδίσει ελαφρυντικά ο Ιάσονας. «Δεν ξέρω τι θα κάνεις. Βρες στοιχεία, μάρτυρες, καταθέσεις. Ο γιος μου δεν μπορεί να μείνει για πάντα στη φυλακή», του τονίζει.