Έρωτας Φυγάς (29/3): «Βρες στοιχεία, μάρτυρες και...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαργέτα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (29/3): «Βρες στοιχεία, μάρτυρες και...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαργέτα

Τετάρτη (29/3) σήμερα και η καθημερινή και δραματική σειρά του OPEN, «Έρωτας Φυγάς» έρχεται με ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό επεισόδιο, με την Μαργέτα να προσπαθεί να βρει ελαφρυντικά για τον Ιάσονα, αλλά και την Χαρά να βρίσκεται στα ίχνη κάποιου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε σε τηλεθέαση), ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τον Σήφη και τον Γεράσιμο και θα καταφέρει με τη βοήθεια του Στέφανου και του Νικόλα να σώσει την Αλεξάνδρα. Οι δυο τους θα περάσουν χρόνο μαζί, θα έρθουν ξανά πολύ κοντά. Αρκετά για να καταλάβουν ότι η αγάπη τους παραμένει δυνατή.

Αναλυτικά οι σημερινές (29/3) εξελίξεις στην σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Επεισόδιο 126

Η μέρα για τη δίκη του Ιάσονα πλησιάζει και η Ελπίδα, ως βασική μάρτυρας, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων. Κοντογιάννης και Μάρκος εξαπολύουν ξεχωριστά κυνηγητό για να καταφέρουν να τη βρουν και να αποφύγουν την αλλαγή της κατάθεσής της. Ο καθένας έχει τους δικούς του διαφορετικούς λόγους για να μη βγει ποτέ από τη φυλακή.

Η Ελπίδα κρύβεται στο σπίτι του Μιχάλη, προετοιμάζοντας τα επόμενα βήματά της. Στο μεταξύ η Χαρά επισκέπτεται τη Δήμητρα και της εξομολογείται την επίθεση που δέχτηκε από τον Κοντογιάννη. Τα ίχνη της Χαράς όμως οδηγούν τον ίδιο τον Κοντογιάννη στο σπίτι της Δήμητρας, την οποία και δεν διστάζει να απειλήσει σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου της. «Σταμάτα να ψάχνεις και να σκαλίζεις για το δικό σου καλό. Ο άντρας σου πήρε αυτό που του άξιζε», την προειδοποιεί.

Η Μαργέτα πάλι επιστρατεύει τον δικηγόρο της οικογένειας για να κερδίσει ελαφρυντικά ο Ιάσονας. «Δεν ξέρω τι θα κάνεις. Βρες στοιχεία, μάρτυρες, καταθέσεις. Ο γιος μου δεν μπορεί να μείνει για πάντα στη φυλακή», του τονίζει.

Τι θα δούμε αύριο 30/3

Επεισόδιο 127

Ενώ όλοι περιμένουν την άφιξη της Ελπίδας στη δίκη, εκείνη απομακρύνεται με το αμάξι. Δύο άντρες σ’ ένα άλλο αυτοκίνητο την καταδιώκουν. Προσπαθώντας να ξεφύγει, καρφώνεται σ’ ένα δέντρο. Λόγω της απουσίας της, η δίκη αναβάλλεται και ο Ιάσονας παραμένει υπό κράτηση. Παράλληλα, ο Στρατής δέχεται προειδοποιητικό σημείωμα για τα χρέη του και δεν ξέρει τι να κάνει.

Η Ευγενία με τη σειρά της προσπαθεί πάλι να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του Μάρκου απέναντί της, ενώ ο ίδιος με την Αλεξάνδρα ονειρεύονται να φύγουν μαζί. «Θα είμαστε εσύ κι εγώ. Οπως ήμασταν παλιά. Θα κάνουμε μια νέα αρχή, μακριά από εδώ, και θα τους αφήσουμε όλους πίσω», της υποσχεται κι εκείνη ονειρεύεται το μέλλον που απλώνεται μπροστά τους όσα εμπόδια κι αν υπάρχουν.

Δείτε επίσης: «Θέλω να τον δω νεκρό!» - Εντολή δολοφονίας για τον...