Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ νεκρή! Ύποπτοι για τον φόνο Ντίνος, Απόστολος, Άγης και Χριστόφορος

«Γεια σου είμαι η ερωμένη του άντρα σου! Είχε πει ότι θα σε χωρίσει για να είμαστε μαζί»

Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ νεκρή! Ύποπτοι για τον φόνο Ντίνος, Απόστολος, Άγης και Χριστόφορος

Το ρεπορτάζ του περιοδικού Tv24 για την σειρά Παράδεισος των Κυριών πραγματικά σοκάρει! Η Ντέπυ πεθαίνει, η αρρώστια της ήταν θανατηφόρα και η κοπέλα αφήνει την τελευταία της πνοή μόνη. Ωστόσο η αστυνομία, που δεν γνωρίζει ότι ήταν άρρωστη, προσανατολίζεται σε δολοφονική ενέργεια!

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η κατάσταση της Ντέπυς χειροτερεύει, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται και πάλι στη ζωή του Ντίνου: «Τώρα που πήρες πίσω τον “Παράδεισο” θα διεκδικήσω το μερίδιο του Αριστείδη και φυσικά μια θέση εδώ. Θέλω το γραφείο μου και να έχω λόγο σε ό,τι γίνεται στο κατάστημα», απαιτεί και ο Ντίνος γίνεται έξαλλος. Ωστόσο η Ντέπυ ανοίγει και ένα ακόμα μέτωπο. Αυτή τη φορά πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και βρίσκει την Ολγα:

«Γεια σου, είμαι η ερωμένη του άντρα σου. Ηρθα για να του μιλήσω. Είχε πει ότι θα χωρίσει για να είμαστε μαζί και μου έταζε τον ουρανό με τ’ άστρα και τώρα εξαφανίστηκε», της λέει. Μόλις το μαθαίνει ο Αποστόλης τρελαίνεται: «Θα σε σκοτώσω, δεν θα μου χαλάσεις εσύ το σπίτι», τη φοβερίζει, ενώ η Ολγα βρίσκει την ευκαιρία που ζητούσε για να χωρίσει. Ετσι πάει και βρίσκει την Ντέπυ και της κάνει την εξής πρόταση: «Θέλω να καταθέσεις ότι είσαι η ερωμένη του άντρα μου και θα σου δώσω όσα χρήματα μου ζητήσεις», της εξηγεί.

Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ νεκροί! Ύποπτοι για τον φόνο Ντίνος, Απόστολος, Άγης και Χριστόφορος

Διαβάστε επίσης: Παράδεισος των Κυριών: «Σκάσε!» - Τον πυροβολεί και τον κρύβει στην αποθήκη για να πεθάνει!

Στο μεταξύ η Ντέπυ αρχίζει να στριμώχνει και τον Αγη, από τον οποίο ζητάει πίσω τα χρήματα που είχε ξοδέψει όσο καιρό ήταν μαζί και που του κάλυπτε όλες τις ανάγκες καθώς ο ίδιος ήταν άφραγκος. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος που την «έχει στην μπούκα», ζητάει από τον δικηγόρο του να βρει έναν τρόπο για να την πετάξουν έξω από την επιχείρηση, ενώ δράση αναλαμβάνει και η Βικτώρια, η οποία πηγαίνει στο σπίτι της, τη βρίσκει και της λέει με αυστηρό τρόπο: «Λέγε πόσα θέλεις να εξαφανιστείς από τη ζωή μας».

Μετά απ’ όλα αυτά η Ντέπυ αρχίζει να χειροτερεύει και ξαφνικά εξαφανίζεται. Ενώ όλοι την ψάχνουν, ο καθένας για τον δικό του λόγο, εκείνη δεν βρίσκεται πουθενά, μέχρι που ανακαλύπτουν το πτώμα της στο σαλόνι του σπιτιού της. Η αστυνομία αναλαμβάνει να βρει τι συμβαίνει και προσανατολίζεται σε φόνο. Ετσι ψάχνοντας βρίσκει ποιοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της τις τελευταίες μέρες και μάλιστα θα είχαν και κίνητρο για να τη βγάλουν από τη μέση. Τώρα ο Αποστόλης, ο Χριστόφορος, ο Αγης και ο Ντίνος καλούνται για ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία της δολοφονίας της Ντέπυς Βλαστού!

Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και η Γεωργία αρραβωνιάζεται

Ο Πάρης, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Κλεισμένος στο δωμάτιό του παίρνει χάπια για να πεθάνει, όμως την τελευταία στιγμή ανακαλύπτουν ότι έχει κάνει απόπειρα και τον πάνε στο νοσοκομείο, όπου του κάνουν πλύση στομάχου και τον σώζουν στο παραπέντε. Οταν γυρίζει στο σπίτι, η Γεωργία που έχει μάθει τι έκανε, πηγαίνει να τον δει κι εκεί του λέει τι αισθάνεται: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», του ομολογεί και ο Πάρης συγκινείται, όμως για μια ακόμα φορά την απορρίπτει:

«Γεωργία, σε παρακαλώ. Είσαι ό,τι πιο φωτεινό έχω στη ζωή μου, κι εγώ σ’ αγαπάω, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Σε θέλω στη ζωή μου σαν μια πολύ καλή μου φίλη», της λέει και η κοπέλα φεύγει απογοητευμένη. Την ίδια ώρα η Πιπίτσα ετοιμάζει τα πάντα για να παντρέψει τη Γεωργία τον Δημητράκη, αλλά η κοπέλα είναι σε μεγάλο δίλημμα, καθώς ο Δημητράκης έχει περίεργες απόψεις, όπως ότι όταν παντρευτούν θα πρέπει η Γεωργία να σταματήσει τη δουλειά και ν’ ασχολείται μόνο με το νοικοκυριό και τα παιδιά, να κόψει από τις φίλες της και να βγαίνει μόνο μαζί του κι άλλα τέτοια που τρομάζουν το κορίτσι. «Δεν μπορώ να παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο», λέει στη μητέρα της, η οποία όμως επιμένει ότι δεν πρόκειται να διαλύσει με τίποτα αυτόν τον αρραβώνα.