Μαρία Καβογιάννη: Το gay φιλί που σίγουρα θα σχολιαστεί - Μια συγκλονιστική σκηνή από τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

Η Τάνια Τσανακλίδου και η Ταμίλα Κουλίεβα θα γίνουν viral

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρία Καβογιάννη: Το gay φιλί που σίγουρα θα σχολιαστεί - Μια συγκλονιστική σκηνή από τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

Μετά την μεγάλη της επιτυχία στη σειρά Maestro, η Μαρία Καβογιάννη θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα πρωτότυπη σειρά που θα ενισχύσει το περιβάλλον της streaming πλατφόρμας, ΑΝΤ1+ (δείτε το επίσημο trailer εδώ). Στον κεντρικό ρόλο η Ζωή, όπως είναι κι ο τίτλος της σειράς, που συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα με το μεταφυσικό στοιχείο.

Είναι μια σειρά για μικρούς και μεγάλους, που σίγουρα θα απασχολήσει με τα ιδιαίτερα θέματα που αγγίζει. Παντρεύει το παραδοσιακό στοιχείο με τη διαφορετικότητα.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Δωροθέα Πασχαλίδου και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε πολλά δυνατά ονόματα του χώρου καθώς η σειρά θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια. Δυο από αυτά, πέραν της Μαρίας Καβογιάννη, είναι αυτό της Ταμίλα Κουλίεβα και την Τάνιας Τσανακλίδου.

Οι δυο τους θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά και μάλιστα θα κληθούν και θα φέρουν εις πέρας πολύ δύσκολες στιγμές. Μια από αυτή είναι και η παρακάτω που σίγουρα θα σχολιαστεί, είτε αρνητικά είτε θετικά.

Ζωή: Η σκηνή με το gay φιλί

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα κάνει κι ένα guest ο Πάνος Ιωαννίδης που θα υποδυθεί τον πραγματικό του εαυτό, δηλαδή έναν σεφ.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Το αξεπέραστο ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη δίνει «ζωή» σε μια καθημερινή γυναίκα που βιώνει μια πρωτόγνωρη, εξωπραγματική, αλλά βαθιά ανθρώπινη εμπειρία που τη μεταμορφώνει σε έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ δύο κόσμων. Κάθε ένα από τα δώδεκα αυτοτελή επεισόδια πραγματεύεται μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας ένα ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία χωρίς να το υποβιβάζει, δικαιώνοντας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλους τους χαρακτήρες, δίνοντας φωνή σε όσους νιώθουν ότι δεν έχουν.

Η Ζωή έχασε το χαμόγελό της πριν από 25 χρόνια. Κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν. Όταν, ένα βράδυ, της πέφτει μια γάστρα στο κεφάλι, η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία, λίγο πριν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Ζωή, μπερδεμένη, εξακολουθεί να ζει μια μίζερη και προβλέψιμη καθημερινότητα. Μέχρι που εμφανίζεται μπροστά της ένας άγνωστος άνδρας… Η Ζωή έχει αρχίσει να βλέπει ανθρώπους που έφυγαν άδικα και απότομα από τη ζωή. Αποστολή της είναι να τους βοηθήσει να κλείσουν μια εκκρεμότητα που άφησαν πίσω τους πριν πεθάνουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να κάνουν οι ψυχές τους το πέρασμα στην αιωνιότητα. Σταδιακά, βρίσκει ξανά το χαμένο της χαμόγελο και την αγάπη της για ζωή μέσα από την αποδοχή του θανάτου και των άλλων, αλλά και της προσωπικής της απώλειας».