Παράδεισος των κυριών (30/3): «Γιατί μπαίνεις ανάμεσά μας; Γιατί δεν μας αφήνεις ήσυχους;» - Σε έξαλλη κατάσταση η Μιράντα εναντίον της Αμαλίας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παράδεισος των κυριών (30/3): «Γιατί μπαίνεις ανάμεσά μας; Γιατί δεν μας αφήνεις ήσυχους;» - Σε έξαλλη κατάσταση η Μιράντα εναντίον της Αμαλίας

Πέμπτη (30/3) σήμερα και η αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha, «Παράδεισος των κυριών» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό επεισόδιο, που θα καθηλώσεις τους τηλεθεατές, αφού οι πρωταγωνιστές θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει σε τηλεθέαση), ο Βύρωνας φτάνει στον Παράδεισο με ένα ανέλπιστο νέο, για τον Ντίνο και την Μιράντα, ένα νέο που τους δίνει μεγάλη χαρά. Ο Μάρκος και η Αμαλία έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση με το νέο αυτό. Η Πιπίτσα αποφασισμένη και πεπεισμένη ότι ξέρει καλύτερα απ’ όλους το καλό της Γεωργίας, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποκατάστασής της.

Αναλυτικά οι σημερινές (30/3) εξελίξεις στην σειρά «Παράδεισος των Κυριών»

Επεισόδιο 109

Στο μεταξύ, μια αναπάντεχη συνάντηση του Χριστόφορου ταράζει τα νερά στο καινούριο σπίτι των Μπουραντάδων και αναστατώνει τη Βικτώρια. Η Λιζέτα έρχεται αντιμέτωπη με την Ειρήνη και αρχίζει να της κλαίγεται για το παιδί: «Ηρθα να βρω τη μικρή Ειρηνούλα. Το μετάνιωσα φρικτά που την άφησα. Το αγαπώ αυτό το παιδί, το θέλω κοντά μου», ισχυρίζεται, αλλά η Ειρήνη καταλαβαίνει για άλλη μια φορά ότι της λέει ψέματα: «Αστα αυτά που μου λες κι άσε τον Ντίνο με τη Μιράντα να πάρουν κοντά τους το παιδί» και στη συνέχεια η Ειρήνη τηλεφωνεί στον Ντίνο: «Είδα τη Λιζέτα, έχει έρθει να πάρει το κοριτσάκι.

Το κρύβουν εδώ στη Θεσσαλονίκη, έλα γρήγορα να προλάβεις πριν το πάρει και εξαφανιστεί», τον προειδοποιεί. Συγχρόνως η Μιράντα με την Αμαλία έρχονται σε ρήξη: «Ο Ντίνος μού τα λέει όλα. Δεν τον αφήνεις στιγμή, μέχρι που πήγες να τον φιλήσεις κιόλας!

Γιατί μπαίνεις ανάμεσά μας; Γιατί δεν μας αφήνεις ήσυχους;», απορεί η Μιράντα, μαθαίνει όμως ότι η Αμαλία άλλαξε γραφείο για να μην είναι κοντά του. Την ίδια ώρα ο Πάρης βρίσκεται ενώπιον σοκαριστικών αποκαλύψεων, καθώς ανακαλύπτει με τον Μάρκο όλες τις παρανομίες του Αποστόλη σχετικά με τα κτίρια.

Ο Πάρης τα χάνει και δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει, ενώ η Ολγα και ο Αποστόλης συγκρούονται για ακόμα μια φορά: «Αν δεν αποσύρεις την αίτηση διαζυγίου, θα σε κάνω βούκινο», την απειλεί, αλλά η Ολγα για πρώτη φορά δείχνει να πατάει γερά στα πόδια της: «Οχι, δεν πρόκειται να την αποσύρω και δεν με νοιάζει, ας με κάνεις βούκινο. Μόνο πρόσεξε μη σε βάλω πρώτη εγώ στη φυλακή», τον προειδοποιεί.

Οι εξελίξεις της 27-31/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών