Γέφυρα (30/3): Το μεγάλο λάθος του Κενάν - Θα καταφέρει να το αντιμετωπίσει;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γέφυρα (30/3): Το μεγάλο λάθος του Κενάν - Θα καταφέρει να το αντιμετωπίσει;

Πέμπτη (30/3) σήμερα και η εβδομαδιαάι σειρά του ΑΝΤ1, «Γέφυρα» είναι εδώ με ένα ακόμη ποι ανατρεπτικό επεισόδιο, που οι εξελίξεις τρέχουν και οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να βρούν μια λύση στο ελληνοτουρκικό ζήτημα που έχει διχάσει και τις δύο χώρες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πώς πήγε σε νούμερα τηλεθέασης), μια έκρηξη στου Ρέντη αλλάζει τις ισορροπίες. Ένας μυστικός πράκτορας αποκαλύπτει στον Κενάν ότι όλα συνδέονται με τη δράση τρομοκρατών. Στην Ελλάδα, την υπόθεση αναλαμβάνει πλέον η Αντιτρομοκρατική και ο Μαγδαληνός απομακρύνει τη Σοφία από τις έρευνες.

Αναλυτικά οι σημερινές (30/3) εξελίξεις στην σειρά «Γέφυρα»

Επεισόδιο 7

Πύργος Ελέγχου

Η συνάντηση Σοφίας και Αφροδίτης περιπλέκει την κατάσταση. Ο Κενάν συνειδητοποιεί ότι έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος, αλλά είναι πλέον αργά. Ένα πλοίο πλησιάζει το λιμάνι του Πειραιά.

Η υπόθεση της σειράς

Στη «Γέφυρα», Ελλάδα και Τουρκία ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ, την ελληνική μεταφορά της σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς «Bron/Broen».Στην ελληνική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τον Μπουράκ Χακί και τη Μαντώ Γιαννίκου, η αρχική ιστορία εμπλουτίζεται με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και προσαρμόζεται στα ελληνοτουρκικά δεδομένα.

Με φόντο τη δική μας πλευρά του χάρτη, η σειρά ακροβατεί συνεχώς ανάμεσα σε δίπολα που μαγνητίζουν τους πρωταγωνιστές και ελέγχουν τις πράξεις τους: Δύση και Ανατολή, Ελλάδα και Τουρκία, παρανομία και καθήκον, αλήθειες και μυστικά.