Έρωτας Φυγάς (30/3): «Θα κάνουμε μια νέα αρχή, μακριά από εδώ» - Τρακάρει με το αυτοκίνητό της λίγο πριν την δίκη του Ιάσονα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (30/3): «Θα κάνουμε μια νέα αρχή, μακριά από εδώ» - Τρακάρει με το αυτοκίνητό της λίγο πριν την δίκη του Ιάσονα

Το απόγευμα της Πέμπτης 30/3 έρχεται νέο επεισόδιο για την σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, το οποίο θα αφήσει τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Ο Ιάσονας περιμένει να γίνει η δίκη του για να ελευθερωθεί, όμως ένα τρακάρισμα τον οδηγεί ξανά στο κρατητήριο και η Αλεξάνδρα με τον Μάρκο ετοιμάζονται να φύγουν (δείτε εδώ το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας).

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (30/3) στον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 126

Ενώ όλοι περιμένουν την άφιξη της Ελπίδας στη δίκη, εκείνη απομακρύνεται με το αμάξι. Δύο άντρες σ’ ένα άλλο αυτοκίνητο την καταδιώκουν. Προσπαθώντας να ξεφύγει, καρφώνεται σ’ ένα δέντρο. Λόγω της απουσίας της, η δίκη αναβάλλεται και ο Ιάσονας παραμένει υπό κράτηση. Παράλληλα, ο Στρατής δέχεται προειδοποιητικό σημείωμα για τα χρέη του και δεν ξέρει τι να κάνει. Η Ευγενία με τη σειρά της προσπαθεί πάλι να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του Μάρκου απέναντί της, ενώ ο ίδιος με την Αλεξάνδρα ονειρεύονται να φύγουν μαζί. «Θα είμαστε εσύ κι εγώ. Όπως ήμασταν παλιά. Θα κάνουμε μια νέα αρχή, μακριά από εδώ, και θα τους αφήσουμε όλους πίσω», της υποσχεται κι εκείνη ονειρεύεται το μέλλον που απλώνεται μπροστά τους όσα εμπόδια κι αν υπάρχουν.

Δείτε επίσης: «Θέλω να τον δω νεκρό!» - Εντολή δολοφονίας για τον...

Σούπερ αποκλειστικό - Ευγενία και Αλεξάνδρα παρατούν τον Μάρκο!

Ο Μάρκος είναι εγκλωβισμένος για τα καλά. Από τη μια η Ευγενία τού ανακοινώνει ότι θα γίνει πατέρας και από την άλλη η Αλεξάνδρα τον περιμένει να το σκάσουν μαζί. Πλέον πρέπει να πάρει μια ούτως ή άλλως οδυνηρή απόφαση. To Tv24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς, Έρωτας φυγάς.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Ευγενία πανευτυχής ανακοινώνει στον Μάρκο τα νέα για την εγκυμοσύνης της, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να το σκάσει με την Αλεξάνδρα. «Δεν είναι υπέροχο; Θα γίνουμε γονείς. Το πιστεύεις; Εγώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Είμαι τόσο ευτυχισμένη», του λέει ενθουσιασμένη. Εκείνος όμως δείχνει μουδιασμένος. Η Ευγενία, που είναι στον έβδομο ουρανό, αποδίδει τη μουντή του διάθεση στο άγχος, που θα γίνει πατέρας. «Από τώρα αγχώθηκες; Είναι νωρίς ακόμα», τον περιπαίζει. Εγκλωβισμένος από την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, ο Μάρκος δεν εμφανίζεται στο ραντεβού με την Αλεξάνδρα, που με τη σειρά της επιστρέφει στο αρχοντικό.

Η Μαργέτα, έχοντας προσέξει την απουσία της, τη ρωτάει πού γυρνούσε αλλά δεν πείθεται από τα ψέματά της. Αργότερα η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να μάθει αν έχει συμβεί κάτι στον αγαπημένο της και πληροφορείται πως ο Μάρκος κι οι δικοί του είναι καλά. «Επομένως δεν είχε δικαιολογία να μην έρθει, απλά το μετάνιωσε», μονολογεί και απογοητεύεται βαθιά. Η απελπισία και ο θυμός της την οδηγούν στην απόφαση να τερματίσει τη σχέση της με τον Μάρκο.

Ο Μάρκος μουδιασμένος ακόμα από την απρόσμενη ανακοίνωση της Ευγενίας ότι θα γίνουν γονείς, επιχειρεί να δώσει στην Αλεξάνδρα τις εξηγήσεις που της οφείλει. «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα. Με άφησες να περιμένω και να ελπίζω και εμφανίστηκες ποτέ. Μη με ξαναπλησιάσεις», του λέει και δεν του αφήνει κανένα περιθώριο να απολογηθεί. Οταν όμως ξανασυναντηθούν θα της αποκαλύψει τι συνέβη:

Έρωτας Φυγάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ευγενία και Αλεξάνδρα παρατούν τον Μάρκο!

«Η Ευγενία είναι έγκυος. Μου το είπε λίγο πριν φύγουμε. Δεν μπορούσα να την αφήσω εκείνη τη στιγμή», της εξηγεί. Η Αλεξάνδρα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. «Μάρκο, πρέπει να χωρίσουμε, να ξεχάσουμε ο ένας τον άλλον και να προχωρήσουμε τις ζωές μας. Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό να είμαστε μαζί», του λέει. Την ίδια ώρα η Ευγενία νιώθει ανασφάλεια με την αντίδραση του Μάρκου. Δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Αμφιβάλλει πάλι για τα αισθήματά του και του το λέει. Εκείνος της αποκαλύπτει πως η Αλεξάνδρα θυσιάστηκε για κείνον, αλλά δεν της απαντά αν αγαπάει ακόμα την Αλεξάνδρα. Η Ευγενία, βαθιά πληγωμένη, παίρνει μια σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή της. Να τον αφήσει και να γυρίσει στην Αθήνα. Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει και να τη σταματήσει.