Σασμός: Κλάμα, οδυρμός και αβάσταχτος πόνος - 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Μία από αυτές είναι ότι ο Αντώνης ανοίγει τα μάτια του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σασμός: Κλάμα, οδυρμός και αβάσταχτος πόνος - 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Τα όσα θα έρθουν στην κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός, που σε λίγες ημέρες θα διακοπεί λόγω Πάσχα, θα είναι πραγματικά ανατριχιαστικά! Το Youweekly.gr έχει ξεχωρίσει 4 μοναδικές σκηνές που σίγουρα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και θα δημιουργήσουν στο τηλεοπτικό κοινό χιλιάδες συναισθήματα.

Τι θα δούμε στη συνέχεια του Σασμού

Η Στέλλα μαθαίνει τον βιολογικό πατέρα του Πετρή

Σασμός Η Στέλλα μαθαίνει τον βιολογικό πατέρα του Πετρή

Η Αργυρώ αισθάνεται υποχρεωμένη που η Στέλλα τη βοήθησε με το θέμα του διαζυγίου της από τον Σταύρο και της προτείνει να πιούνε ένα ποτό στο μαγαζί του Ευθύμη. Κουβεντιάζοντας, θα αισθανθεί για πρώτη φορά άνετα μαζί της και θα της αποκαλύψει πως το παιδί της δεν είναι του Σταύρου αλλά του Αστέρη. Η Στέλλα θα ταραχτεί και θα της τονίσει πως έπρεπε ήδη να του το έχει πει. Η Αργυρώ θα προσπαθήσει να της εξηγήσει, ενώ δεν διστάζει να της πει πως φοβόταν τι θα συμβεί από τη στιγμή που θα μάθει την αλήθεια. Στο τέλος πάντως της υπόσχεται πως θα του αποκαλύψει την αλήθεια και μάλιστα άμεσα.

Μανόλης και Νικηφόρος απεγκλωβίζονται από τον Ευθύμη

Σασμός Μανόλης και Νικηφόρος απεγκλωβίζονται από τον Ευθύμη

Είναι γνωστό πως ο Ευθύμης Φαρμάκης κρατά στο χέρι τους δύο φίλους με τη δουλειά που έκαναν για τα θερμοκήπια και ειδικά τον Μανόλη, στον οποίο είχε δανείσει ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να μην πάρει το σπίτι του η τράπεζα. Η Στέλλα όμως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα τους βοηθήσει και θα αναγκάσει τον ισχυρό αυτόν άντρα να υπογράψει τη λήξη του συμβολαίου. Μανόλης και Νικηφόρος θα σταματήσουν να συνεργάζονται μαζί του, χωρίς όμως να δημιουργηθεί κάποιου είδους ένταση μεταξύ τους, και έτσι θα έχουν κάθε λόγο να γιορτάσουν την εξέλιξη αυτή. Θα μαζέψουν λοιπόν τους φίλους τους στο μαγαζί του Φαρμάκη και θα πιουν στο μέλλον που ανοίγεται διάπλατα μπροστά τους.

Ο Αντώνης ανοίγει τα μάτια του

Σασμός Ο Αντώνης ανοίγει τα μάτια του

Τελικά η κατάσταση της υγείας του Αντώνη Φραγκιαδάκη θα σταθεροποιηθεί και η Μαρίνα για πρώτη φορά μετά από καιρό θα χαρεί. Σύντομα λοιπόν, ο αστυνόμος θα ανοίξει τα μάτια του και μάλιστα ενώ η Μαρίνα τον έχει στην αγκαλιά της, όμως τα νέα δεν θα είναι και τόσο ενθαρρυντικά αφού θα έχει πάθει μετατραυματική αμνησία, που σημαίνει πως δεν θα θυμάται ούτε τη Μαρίνα, τον μεγάλο έρωτα της ζωής του και σύζυγό του που δεν πρόλαβε να χαρεί στο πλευρό του. Εκείνη θα σοκαριστεί όταν συνειδητοποιήσει πως η μνήμη του τον έχει προδώσει, όμως ο Δημήτρης θα την διαβεβαιώσει πως αυτή δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση. Μάλιστα, η Μαρίνα θα καλέσει τη Σοφία, τη μητέρα της Στέλλας, να κάνουν κάποιες συνεδρίες που θα τον βοηθήσουν να επανέλθει γρηγορότερα στην παλιά του ζωή.

Ο Σταύρος δίνει διαζύγιο στην Αργυρώ

Ο Σταύρος δίνει διαζύγιο στην Αργυρώ Σασμός

Μετά από πολύ κόπο και βάσανα, ο Σταύρος δίνει το πολυπόθητο διαζύγιο στην Αργυρώ και μάλιστα της εύχεται να ευτυχήσει στη ζωή της, ό,τι κι αν κάνει. Ταυτόχρονα όμως ορίζουν και τις μέρες που θα βλέπει τον γιο του, γιατί παρόλο που δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, εκείνος νιώθει τον μικρό Πετρή ως πραγματικό του γιο. Μετά τις τελευταίες υπογραφές, η Αργυρώ μιλά στον Αστέρη ξελαφρωμένη και ήρεμη, ενώ ο Σταύρος πηγαίνει στο πατρικό σπίτι τής πρώην γυναίκας του για να αφήσει τον μικρό, όπου εκεί συναντά τη γιαγιά-Ειρήνη και κουβεντιάζουν. Θα της ζητήσει συγγνώμη για όλες εκείνες τις στιγμές που τους προκάλεσε στενοχώρια, όμως η γιαγιά θα τον καθησυχάσει: «Ολοι έτυχε να χάσουμε τον δρόμο μας ορισμένες φορές. Αλλά στο χέρι μας είναι να ελευθερωθούμε. Φτάνει να θυμόμαστε ποιοι είμαστε και να επιστρέφουμε στον δρόμο μας». Ο Σταύρος που θα αισθάνεται πιο ήρεμος, παίρνει για φυλαχτό τις ευχές της και φεύγει να συναντήσει τον πατέρα του που επίσης είναι στο νησί.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της Μεγάλης Εβδομάδας

  • Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ: Ο Οδυσσέας δίνει ραντεβού στον Λευτέρη, ο οποίος ενημερώνει τον Φαρμάκη. Εκείνος τον προειδοποιεί να προσέχει, την ώρα που η Στέλλα αποφασίζει να δεχτεί να τον αναλάβει και πάλι. Οι προσπάθειες του Μαθιού να βρει το όπλο αποβαίνουν άκαρπες, ενώ η Βασιλική ανησυχεί όλο και περισσότερο για την κατάστασή του. Ο Παντελής χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να καταστρέψει τα εγκαίνια της καντίνας του Τόλη, την ώρα που εκείνος βασανίζεται από ένα τρομακτικό αίτημα. Η Καλλιόπη αποφασίζει να αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια για την κατάρα που βαραίνει τις δύο οικογένειες. Ο Λευτέρης συναντά τον Οδυσσέα.
  • Μ. ΤΡΙΤΗ: Τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Οσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.