Έρωτας Φυγάς (31/3): Τα ουρλιαχτά της Αλεξάνδρα - «Ιάσονα»! Τον σκοτώνει απόψε;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (31/3): Τα ουρλιαχτά της Αλεξάνδρα - «Ιάσονα»! Τον σκοτώνει απόψε;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 31/3 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση). Θα καταφέρουν Μάρκος και Αλεξάνδρα να βρουν την ευτυχία που τους αξίζει;

Σήμερα, η Ελπίδα αλλάζει την κατάθεση της. Θα αλλάξει το γεγονός αυτό τα σχέδια του Μάρκου να το σκάσει με την Αλεξάνδρα και το παιδί του;

Οι σημερινές 31/3 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 127

Μόλις η Ελπίδα συνέρχεται, έρχεται η ώρα να πει αν αλλάζει την κατάθεσή της. Τελικά θα κρατήσει τον λόγο της στη Μαργέτα και θα αναιρέσει τα όσα είχε πει. «Η μαρτυρία μου, ότι είδα τον Ιάσονα Δεμερτζή να σκοτώνει τον Φίλιππο, ήταν ψευδής. Την έδωσα μόνο και μόνο επειδή ήθελα να τον εκδικηθώ», ομολογεί. Η εισαγγελέας δεν έχει άλλη επιλογή. Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση και ο Ιάσονας αθωώνεται ελλείψει στοιχείων. Αυτό το γεγονός όμως δεν θα εμποδίσει τον Μάρκο από το να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του και να το σκάσει μαζί με την Αλεξάνδρα.

Όπως επίσης βλέπουμε στο trailer, σε μια από τις τελευταίες σκηνές, θα πάθουμε σοκ. Ο Ιάσονας θα βρει Αλεξάνδρα και Μάρκο και όπως φαίνεται θα έχουμε θερμό επεισόδιο. Τι θα συμβεί; Θα τον σκοτώσει ή απλά θα έρθουν στα χέρια;

Δείτε επίσης: «Θέλω να τον δω νεκρό!» - Εντολή δολοφονίας για τον...

Σούπερ αποκλειστικό - Ευγενία και Αλεξάνδρα παρατούν τον Μάρκο!

Ο Μάρκος είναι εγκλωβισμένος για τα καλά. Από τη μια η Ευγενία τού ανακοινώνει ότι θα γίνει πατέρας και από την άλλη η Αλεξάνδρα τον περιμένει να το σκάσουν μαζί. Πλέον πρέπει να πάρει μια ούτως ή άλλως οδυνηρή απόφαση. To Tv24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Ευγενία πανευτυχής ανακοινώνει στον Μάρκο τα νέα για την εγκυμοσύνης της, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να το σκάσει με την Αλεξάνδρα. «Δεν είναι υπέροχο; Θα γίνουμε γονείς. Το πιστεύεις; Εγώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Είμαι τόσο ευτυχισμένη», του λέει ενθουσιασμένη. Εκείνος όμως δείχνει μουδιασμένος. Η Ευγενία, που είναι στον έβδομο ουρανό, αποδίδει τη μουντή του διάθεση στο άγχος, που θα γίνει πατέρας. «Από τώρα αγχώθηκες; Είναι νωρίς ακόμα», τον περιπαίζει. Εγκλωβισμένος από την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, ο Μάρκος δεν εμφανίζεται στο ραντεβού με την Αλεξάνδρα, που με τη σειρά της επιστρέφει στο αρχοντικό.

Η Μαργέτα, έχοντας προσέξει την απουσία της, τη ρωτάει πού γυρνούσε αλλά δεν πείθεται από τα ψέματά της. Αργότερα η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να μάθει αν έχει συμβεί κάτι στον αγαπημένο της και πληροφορείται πως ο Μάρκος κι οι δικοί του είναι καλά. «Επομένως δεν είχε δικαιολογία να μην έρθει, απλά το μετάνιωσε», μονολογεί και απογοητεύεται βαθιά. Η απελπισία και ο θυμός της την οδηγούν στην απόφαση να τερματίσει τη σχέση της με τον Μάρκο.

Ο Μάρκος μουδιασμένος ακόμα από την απρόσμενη ανακοίνωση της Ευγενίας ότι θα γίνουν γονείς, επιχειρεί να δώσει στην Αλεξάνδρα τις εξηγήσεις που της οφείλει. «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα. Με άφησες να περιμένω και να ελπίζω και εμφανίστηκες ποτέ. Μη με ξαναπλησιάσεις», του λέει και δεν του αφήνει κανένα περιθώριο να απολογηθεί. Οταν όμως ξανασυναντηθούν θα της αποκαλύψει τι συνέβη:

Έρωτας Φυγάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ευγενία και Αλεξάνδρα παρατούν τον Μάρκο!

«Η Ευγενία είναι έγκυος. Μου το είπε λίγο πριν φύγουμε. Δεν μπορούσα να την αφήσω εκείνη τη στιγμή», της εξηγεί. Η Αλεξάνδρα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. «Μάρκο, πρέπει να χωρίσουμε, να ξεχάσουμε ο ένας τον άλλον και να προχωρήσουμε τις ζωές μας. Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό να είμαστε μαζί», του λέει. Την ίδια ώρα η Ευγενία νιώθει ανασφάλεια με την αντίδραση του Μάρκου. Δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Αμφιβάλλει πάλι για τα αισθήματά του και του το λέει. Εκείνος της αποκαλύπτει πως η Αλεξάνδρα θυσιάστηκε για κείνον, αλλά δεν της απαντά αν αγαπάει ακόμα την Αλεξάνδρα. Η Ευγενία, βαθιά πληγωμένη, παίρνει μια σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή της. Να τον αφήσει και να γυρίσει στην Αθήνα. Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει και να τη σταματήσει.