Σέρρες (31/3): «Γαϊδούρα, άπλυτη, πάρε και την Ρουμάνα να την ξεχ@σω» - Έρχονται τα πάνω κάτω στο αποψινό επεισόδιο

Τι θα συμβεί στη σειρά του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σέρρες (31/3): «Γαϊδούρα, άπλυτη, πάρε και την Ρουμάνα να την ξεχ@σω» - Έρχονται τα πάνω κάτω στο αποψινό επεισόδιο

Άλλο ένα επεισόδιο της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο "Σέρρες" έρχεται το βράδυ της Παρασκευής 31/3 στο κανάλι του ΑΝΤ1 και φαίνεται πως οι τηλεθεατές θα ζήσουν μεγάλες στιγμές. Κάποιος θα ρίξει πολύ βρισίδι, κάποιος ετοιμάζεται να ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές και κάποιος άλλος μπλέκει με την αστυνομία (δείτε εδώ τα σχόλια για το γκέι φιλί).

Όλα όσα θα δούμε απόψε (31/3) στις Σέρρες

Επεισόδιο 10: Σομελιέ.

Κι εκεί που ο Οδυσσέας πιστεύει ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, νέες τρικυμίες έρχονται να του θυμίσουν ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Η συγκινητική εξομολόγηση πρωταγωνίστριας της σειράς για τον Πάνο Νάτση

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 28/3 η Γιούλη Τσαγκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος την απολαμβάνουμε σε 2 σειρές, στον «Παράδεισο των Κυριών» αλλά και στις «Σέρρες» (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) συγκίνησε με τις δηλώσεις της.

Συγκεκριμένα, η Γιούλη Τσαγκαράκη αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στον αδικοχαμένο συμπρωταγωνιστή της, Πάνο Νάτση, που σκοτώθηκε πριν 1 περίπου χρόνο με την μηχανή του.

«Με τον Πάνο έχω την αίσθηση ότι δεν έχει «φύγει», πέρα από το πρώτο σοκ που πάθαμε όταν το μάθαμε. Νομίζω ότι κάπου είναι, ότι θα του στείλω μήνυμα και θα μου απαντήσει ο ίδιος. Ήταν τόσο χαλαρός άνθρωπος και αν μας κοιτάζει από κάπου ψηλά, έτσι θα το αντιμετωπίζει σίγουρα.

Ο Πάνος ήταν πολύ ζεστός, ευχάριστος και πολύ συνάδελφος. Εμένα δηλαδή σε μία σκηνή μου στάθηκε όσο κανένας άλλος. Όταν θέλω να τον σκεφτώ, βλέπω την σειρά. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη δεύτερη σεζόν στις «Σέρρες», δεν έχουμε μιλήσει με τον Γιώργο (Καπουτζίδη). Είναι δημιουργός που εμπιστεύεται μέσα του τις αλλαγές μέσα του και τις τολμάει.

Δεν ψαχνόμουν να κάνω τηλεόραση, μου φαινόταν κάτι πολύ μακρινό, νόμιζα ότι πρέπει να γίνει κάτι μαγικό για να μπω σε αυτόν τον χώρο», αναφέρει η Γιούλη Τσαγκαράκη.