ΣτΟργή (31/3): «Πείτε της ότι η κόρη της Μάρως Μανωλάκου είναι εδώ» - Ανατριχιαστικές οι σκηνές στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Ένας κύκλος κλείνει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΣτΟργή (31/3): «Πείτε της ότι η κόρη της Μάρως Μανωλάκου είναι εδώ» - Ανατριχιαστικές οι σκηνές στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Το βράδυ της Παρασκευής 31/3 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τα νούμερα του καναλιού), ΣτΟργή, και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ανατριχίλα. Ενώ όλοι χαμογελούν και γιατρεύονται, κάνει την εμφάνισή της η κόρη της Μανωλάκου και όλα ανατρέπονται.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (31/3) στην ΣτΟργή

Επεισόδιο 24: «Η ζωή συνεχίζεται. Πάντα» - Τελευταίο επεισόδιο.

Όταν η Καίτη αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Λουκά για να γλιτώσει από τη ζωή που κάνει μαζί του, βρίσκει δουλειά και καταφύγιο στο εργαστήρι της κυρίας Ρένας. Η Ρένα, με την καλοσύνη της, κερδίζει την εμπιστοσύνη της Καίτης κι εκείνη της τα λέει όλα. Συγχρόνως, γνωρίζει τον Φάνη, που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή που γεννιέται η μικρή Ναταλία και προσπαθεί να την πείσει να γίνουν οικογένεια. Ο Σάκης ο Μόρτης, μετά τον τραυματισμό του προσπαθώντας να σώσει την Ιουλία, συγκινεί τον Καίσαρα που δίνει τη συγκατάθεσή του για να παντρευτεί την αδερφή του. Ο Καίσαρας όμως κρατάει κρυφό απ' όλους το γεγονός ότι είναι άρρωστος... Στο μεταξύ, ο Σάκης ανακοινώνει στη Γιατρό το νέο επαγγελματικό του πλάνο. Η μέρα στο γραφείο ολοκληρώνεται με ένα πάρτι-έκπληξη για τη Γιατρό.

Η εξομολόγηση της πρωταγωνίστριας, Μαρίας Ναυπλιώτου, για την δική της εμπειρία με ψυχολόγο

Η Μαρία Ναυπλίωτου βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό μεσημεράκι την Παρασκευή 13/1 μιλώντας πολύ αναλυτικά για τη ζωή της αλλά και για τη μεγάλη επιτυχία, που σημειώνει φέτος στο σίριαλ Στοργή (δείτε εδώ ποια γνωστή παρουσιάστρια είναι γοητευμένη μαζί της).

Η ηθοποιός στη σειρά, υποδύεται μία ψυχολόγο, η οποία βοηθάει πολλά και διαφορετικά περιστατικά, που έρχονται στο ιατρείο της. Η ίδια η Ναυπλίωτου μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε έκανε γνωστή τη δική της εμπειρία από την επίσκεψη της σε ειδικό ψυχικής υγείας.

Χωρίς κανένα ταμπού, αλλά αντίθετα με διάθεση να βοηθήσει και όσους την παρακολούθησαν στην εκπομπή η ηθοποιός αποκάλυψε πόσο πολύ την έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση, τονίζοντας μάλιστα πως πια αντιλαμβάνεται πολύ καλύτερα τον εαυτό της.

«Αν αισθανθώ ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό ή ξεπερνάει τα όρια, εκεί γίνομαι αυστηρή και αποχωρώ. Απότομη όμως όχι, δεν είμαι. Σπάνια δηλαδή θα έχω κάποια έξαρση, όχι πολύ συχνά. Νομίζω ότι η ψυχοθεραπεία έχει παίξει σημαντικό ρόλο, δηλαδή κάποια στιγμή όταν ήμουν αρκετά νέα χρειάστηκα βοήθεια και την ζήτησα.

Η σχέση που δημιούργησα με τον εαυτό μου με βοήθησε να με γνωρίσω, να με κατανοήσω, να με αποδεχτώ. Όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα που έχουμε, τα αρνητικά στοιχεία που έχουμε, τα πάνω και τα κάτω και τα απότομα που μπορεί να μας συμβούν, όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου και με την θεραπεία σιγά σιγά εξομαλύνονται και υπάρχει μεγαλύτερη αρμονία.

Από τη στιγμή που αναγνωρίζεις κάθε τι, ξέρεις να το διαχειριστείς και όσο περνάει ο καιρός το διαχειρίζεσαι όλο και πιο γρήγορα. Επίσης, το γεγονός ότι πήρα την ευθύνη του εαυτού μου και σταμάτησα να κατηγορώ τους άλλους για αυτά που δεν μου συμβαίνουν.

Το ζήτημα είναι πως το να έχεις την ευθύνη του εαυτού σου και να παίρνεις όλες τις αποφάσεις είναι η μεγαλύτερη ελευθερία. Αυτό σου επιτρέπει και να καταλαβαίνεις τους άλλους καλύτερα, να μπαίνεις στα παπούτσια τους και να είσαι πιο τρυφερός με τους ανθρώπους», είπε η Μαρία Ναυπλιώτου.