Spoiler "φωτιά" για τον Παράδεισο των κυριών από Τσούτσα & Πανάδη - Ο γάμος που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Spoiler

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκαν χθες, Πέμπτη 30/3 η Δέσποινα Τσούτσα και ο Μιχάλης Πανάδης και φυσικά μεταξύ άλλων μίλησαν για τον ρόλο τους στη σειρά που πρωταγωνιστούν, Ο Παράδεισος των Κυριών, τις εξελίξεις, τη ζωή τους και τα σχέδιά τους -διαβάστε εδώ όσα θα δούμε απόψε!

Σύμφωνα με την σειρά, η Τζένη και ο Πασχάλης είναι τρελά ερωτευμένοι και μάλιστα αποκάλυψαν πως σύντομα θα παντρευτούν και θα είναι ο γάμος της χρονιάς.

Οι αποκαλύψεις Τσούτσα - Πανάδη για τις εξελίξεις που θα δούμε στον Παράδεισο των Κυριών

«Θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα! Η Τζένη είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Πασχάλη, περιμένουμε να γίνει ο γάμος, που για εμάς τουλάχιστον είναι ο γάμος της χρονιάς και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να γίνει! Ρώτησα για το νυφικό, θα βάλω από ότι είδα...» ανέφερε από πλευράς της η Δέσποινα Τσούτσα.

Ο Μιχάλης Πανάδης έπειτα πήρε τον λόγο και είπε: «Θα γίνει ο γάμος, αν δεν σημειωθεί καμία φοβερή ανατροπή. Η βασική αντιξοότητα σ’ αυτό τον γάμο είναι η αδερφή του Πασχάλη, η Ζαχαρούλα. Η Ζαχαρούλα δεν θέλει καθόλου το προξενιό, κι εμείς προσπαθούμε κάπως.. Θέλει να γνωρίσει κάποιον και να ερωτευθεί, αλλά είναι δύσκολη, είναι πολύ επιλεκτική.. Προσπαθούμε να της γνωρίσουμε κάποιους και ελπίζω να βρει κάποιον.. Αλλά το καταλαβαίνει αυτό και θα είναι πρόβλημα...

Είχε δώσει ένα χαστούκι η μάνα μου στον Αποστόλη Βασιλείου, αλλά επειδή η υπόλοιπη οικογένεια μας αγαπάει, δηλαδή η γυναίκα του η Όλγα και ο γιος τους ο Πάρης, έχουμε καλές σχέσεις μαζί τους και ελπίζουμε να μεσολαβήσουν αυτοί και να τα καταφέρουμε.

Δεν τη ζούμε ακριβώς την εποχή, αλλά φαντάζομαι ότι ήταν κάπως πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με τώρα, ειδικά για τις γυναίκες, κυρίως οικονομικά, αλλά νομίζω ότι ήταν λίγο πιο ανθρώπινα, υπήρχε μια επαφή».