Παγιδευμένοι: «Θα εξηγηθούμε οι δυο μας» - Τον μαχαιρώνει με σουγιά και λιποθυμάει στο αμάξι

Οργή και θρήνος στις εβδομαδιαίες εξελίξεις (3/4 - 4/4) της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Θα εξηγηθούμε οι δυο μας» - Τον μαχαιρώνει με σουγιά και λιποθυμάει στο αμάξι

Νέα εβδομάδα έρχεται για τους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1 και οι εξελίξεις είναι σοκαριστικές, αφού την ώρα που ο Αλέκος αποφυλακίζεται, τα παιδιά έχουν ν’ αντιμετωπίσουν σοβαρές κατηγορίες, ενώ ο Σπύρος αγωνιά για την ταυτότητα του πτώματος.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (3/4 - 4/4) για τους Παγιδευμένους

Δευτέρα 3/4

Η ύπαρξη του πτώματος στο πορτμπαγκάζ του Ακη μπλέκει άσχημα την παρέα των παιδιών. Ακης, Νεφέλη, Λίνα, Δανάη και Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. «Τι συμβαίνει;», ρωτούν ο Ανδρέας και ο Σπύρος. Τους οδηγούν σε χωριστούς χώρους για να τους ανακρίνουν. Ολοι λένε την ίδια ιστορία.

Η σχέση της Αννας και του Δημήτρη δοκιμάζεται για μοα ακόμα φορά. Η σύλληψη των παιδιών, όμως, δεν τους αφήνει περιθώρια για εξηγήσεις. Και οι δύο θα ριχτούν στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να τα αθωώσουν. Η Αννα αναλαμβάνει την υπεράσπιση όλων. Ο Σταύρος, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης παρακολουθούν την πορεία της αυτοκινήτου τους πριν συλληφθούν. «Φαίνεται ότι όσα λένε είναι αλήθεια», διαπιστώνουν μετά.

Ο Σπύρος είναι και πάλι σίγουρος ότι ο Θοδωρής είναι ένοχος. «Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό», του λέει ο γιος του. Ομως ο διοικητής έχει κι άλλον έναν γρίφο να λύσει. Ποιανού είναι το αποτεφρωμένο πτώμα; Μήπως είναι του Κοσμά; Τον κυριεύει ο φόβος. Στο μεταξύ η αποφυλάκιση του Αλέκου θα πιάσει την Υβόννη απροετοίμαστη. Είναι σίγουρη ότι ο άντρας της δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι εκείνη είπε ψέματα και τον οδήγησε στη φυλακή. «Σε παρακαλώ. Δεν ήθελα να σου κάνω κακό. Η Αννα τα σκέφτηκε όλα. Εκείνη με πίεσε. Δική της ιδέα ήταν», του λέει για να δικαιολογηθεί και να σωθεί. Εκείνη τη στιγμή ο Σταύρος τηλεφωνεί στον Αλέκο να πάνε από την εισαγγελία.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του

Τρίτη 4/4

H Αννα και ο Δημήτρης παλεύουν μαζί για να βοηθήσουν την παρέα των παιδιών που έχει μπλέξει. Ενώνουν τις δυνάμεις τους προσπαθώντας να μάθουν την αλήθεια. Για άλλη μια φορά θα έρθουν πάλι κοντά. Η προανάκριση των παιδιών προχωράει. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας που εξακολουθούν να παρακολουθούν τα βίντεο από τις κάμερες, βλέπουν το αυτοκίνητο του Ακη να σταματάει σε μια οικοδομή και να φορτώνουν ένα πτώμα, το οποίο πιθανόν να συνδέεται με την υπόθεση που έχει αναλάβει η Ρούσσου. Ο μόνος που φαίνεται να γνωρίζει είναι ο Ακης. Ολοι οδηγούνται στον δικαστή. «Θα αφεθείτε όλοι ελεύθεροι εκτός από έναν», τους λέει. Ο Ακης συλλαμβάνεται.

Ο άντρας της Δώρας προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα να μη χωρίσει. «Μη μου λες τι να κάνω, λες και φταίω εγώ. Ρώτα τη γυναίκα σου γιατί χωρίζω. Ξέρει περισσότερα», του τονίζει. Εκείνος θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν γρίφο, αλλά τελικά θα ανακαλύψει την αλήθεια για τη Δώρα και τον Νίκο. Την ίδια στιγμή η Υβόννη και ο Αλέκος μαθαίνουν όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Αγγελου. Η Υβόννη καταρρέει μη μπορώντας να το

διαχειριστεί. Ο Αλέκος όμως ρωτά τον Μάρκο: «Πότε ήρθε αυτό το βίντεο;». «Γιατί;», ρωτά κι εκείνος με τη σειρά του. «Είμαι σίγουρος ότι η Αννα το είχε στα χέρια της πριν μπω φυλακή. Θα μου το πληρώσει αυτό πολύ ακριβά. Θα με δει όπως δεν με έχει δει μέχρι τώρα», είναι τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ανδρέας χαροπαλεύει!

Το ύπουλο χτύπημα

Στο Τμήμα έχει φτάσει η Νατάσα, η μητέρα της Δανάης, με τον άντρα της τον Βλάσση. Εκείνος βλέπει τον Ανδρέα να αγκαλιάζει την κόρη του και του επιτίθεται. «Ποιος είσαι που αγγίζεις;». Η Δανάη του φωνάζει: «Τι κάνεις; Είναι ο μπαμπάς μου». Ο Βλάσσης πέφτει από τα σύννεφα. «Εγώ είμαι ο πατέρας σου. Θα εξηγηθούμε οι δυο μας», λέει στο Ανδρέα. Αργότερα ο Βλάσσης τον βρίσκει και ο Ανδρέας τον χτυπάει και φεύγει με το αμάξι του. Ομως στον δρόμο αρχίζει να ζαλίζεται. Κάνει στην άκρη. Πιάνει τα πλευρά του και βλέπει αίμα. Στη συμπλοκή τους, ο Βλάσσης τον έχει χτυπήσει με σουγιά. Πάει να τηλεφωνήσει αλλά λιποθυμάει. Οταν τον βρίσκουν έχει χάσει πολύ αίμα και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.