Η Γη της Ελιάς (5/4): «Το λήγουμε εδώ και τώρα» - Την χωρίζει στην πιο δύσκολη στιγμή της και καταρρέει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (5/4): «Το λήγουμε εδώ και τώρα» - Την χωρίζει στην πιο δύσκολη στιγμή της και καταρρέει

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό 5/4 επεισόδιο της σειράς, Γη της Ελιάς. Θα παρακολουθήσουμε έναν χωρισμό, τις διαδικασίες ενός γάμου, αλλά και τον Άρη να κρύβει ναρκωτικά μέσα στο σπίτι του χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως η κίνηση του αυτή θα.. φέρει το θάνατο του - δείτε τι εννοούμε.

Οι σημερινές 5/4 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 146

Ο Λυκούργος, μη γνωρίζοντας την αλήθεια, προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο, αλλά οι προσπάθειές του είναι άκαρπες, κυρίως από την πλευρά της κόρης του. Στο μεταξύ η Αθηνά υποψιάζεται πως ο Αλέξης βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές απειλές που δέχεται: «Πρέπει να κάνεις κάτι πριν είναι αργά. Ο άνθρωπος είναι παρανοϊκός», του τονίζει και ο Μιχάλης αναλαμβάνει να του τρίξει τα δόντια για μια ακόμη φορά.

Δείτε επίσης: Ένας αυτοκτονεί και άλλος δολοφονείται - Τέλος από την Γη της Ελιάς για 7 πρωταγωνιστές

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης και η Ασπασία αγωνιούν για την Ειρήνη, ενώ η Βασιλική μοιράζεται κάποιες πληροφορίες με τη θεία της για να την καθησυχάσει.

Παράλληλα ο Λεωνίδας, φοβούμενος το μπλέξιμο με τον πατέρα της Ειρήνης, αποφασίζει να χωρίσει: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν θέλω μπλεξίματα», της λέει.

Οι μέρες για την Ευτυχία είναι περίεργες καθώς η κοπέλα από τη μια είναι ευτυχισμένη και διαλέγει νυφικό, από την άλλη όμως είναι προβληματισμένη και θλιμμένη, καθώς τη στοιχειώνει ακόμα ο φόνος του Ανέστη και δεν μπορεί να χαρεί τη νέα της ζωή. Την ίδια στιγμή ο Αρης κρύβει ένα πακέτο με ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας, θεωρώντας πως αυτή η κρυψώνα είναι ασφαλής.