Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το φινάλε ενός μεγάλου έρωτα - Η κατάληξη της Ελισάβετ και του Πέτρου!

Σούπερ αποκλειστικό!

Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το φινάλε ενός μεγάλου έρωτα - Η κατάληξη της Ελισάβετ και του Πέτρου!

Μπορεί μέχρι στιγμής να περνάνε τα πάνδεινα, αλλά στο φινάλε ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα καταφέρουν να είναι μαζί και ευτυχισμένοι, κάνοντας τη δική τους οικογένεια. Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει όλα όσα θα δείτε στο τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο.

Ευχάριστο και χαρούμενο θα είναι το φινάλε της αγαπημένης σας σειράς «Μαύρο ρόδο», παρά το γεγονός πως προς το παρόν όσα βλέπετε να διαδραματίζονται είναι στενάχωρα. Μια σκέψη που επικρατεί γενικότερα και διαδίδεται από ανθρώπους της παραγωγής είναι πως η σειρά δεν έχει σκοπό να πάει δεύτερη σεζόν και θεωρούν όλοι πως είναι καλό να ολοκληρώσει την ιστορία της στον ένα κύκλο. Κάτι βέβαια που ακόμα είναι σε συζητήσεις και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως πολλοί από το πρωταγωνιστικό καστ έχουν κλείσει ήδη σε άλλες δουλειές με τη νέα σεζόν.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Η ιστορία της σειράς, όπως όλοι γνωρίζουμε, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, αλλά εκτός από την κεντρική ιδέα του έρωτα ανάμεσα σ’ έναν νεαρό και μια μοναχή, τίποτα από όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε στη μικρή οθόνη δεν υπάρχουν στο βιβλίο «Μαύρο ρόδο». Όμως το φινάλε θα είναι όπως στο βιβλίο με αρκετές παραλλαγές και προσαρμοσμένο στην ιστορία της σειράς. Ας δούμε όμως πώς θα τελειώσει αυτή η «απαγορευμένη» ιστορία αγάπης.

Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο: «Θα το σκοτώσω το κάθαρμα! Τον θέλω νεκρό!» - Η εντολή εξόντωσης που φέρνει τα πάνω κάτω!

Μαύρο Ρόδο: Αίσιο τέλος για έναν μεγάλο έρωτα

Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το μεγάλο φινάλε - Ελισάβετ και Πέτρος παντρεύονται και γίνονται γονείς!

Όπως προαναφέραμε, το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς θα διαφοροποιηθεί από αυτό του βιβλίου, αλλά η κεντρική ιδέα θα είναι η ίδια. Δηλαδή ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα παντρευτούν και θα γίνουν γονείς ενός κοριτσιού. Το ερωτευμένο ζευγάρι, όπως λένε οι πληροφορίες μας και άνθρωποι της παραγωγής, αφού καταφέρνουν με τα χίλια ζόρια να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και τους κινδύνους που τους κυνηγάνε -και ο σημαντικότερος βέβαια ακούει στο όνομα «Γεράσιμος»- στο τέλος θα φύγουν στη Φλωρεντία με την υποτροφία που πήραν και φυσικά, όλος ο κόσμος και οι δικοί τους άνθρωποι θα αγκαλιάσουν τον έρωτα του νεαρού ζευγαριού.

Μάλιστα στην υπέροχη πόλη της Φλωρεντίας οι δυο τους θα μάθουν πως θα γίνουν γονείς και πάνω στη χαρά τους αποφασίζουν να παντρευτούν εκεί κρυφά απ’ όλους... Εννοείται πως μετά τον γάμο τηλεφωνούν στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα τόσο του γάμου όσο και του παιδιού που έρχεται. Με ένα πέρασμα του χρόνου που θα γίνει στην ιστορία, ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μαζί με την κόρη τους, την Αγγελική (στο μεν βιβλίο το παιδί παίρνει το όνομα «Ζωή» που συμβολίζει τη ζωή που πήρε στα χέρια της η Ελισάβετ με το να φύγει από το μοναστήρι, ενώ στη σειρά θα έχει το όνομα Αγγελική, από τη μητέρα του Πέτρου). Εννοείται πως ο Πέτρος και η Ελισάβετ μαζί με το παιδί τους θα βρεθούν στη Γερακιανή, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα…