Αυτή η νύχτα μένει (6/4): Τον σημαδεύει με όπλο στο κεφάλι - Ήρθε το τέλος του Στρατή;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (6/4): Τον σημαδεύει με όπλο στο κεφάλι - Ήρθε το τέλος του Στρατή;

Λίγο μετά τη σκηνή ξύλου ανάμεσα στο Στρατή και το Χρήστο στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' την Πέμπτη 6/4 οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές και σίγουρα απολαυστικές...(δείτε εδώ τι θα συμβεί με το τέλος της σειράς).

Όσα θα δούμε σήμερα (6/4) στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Επεισόδια 61 & 62

Η αποκάλυψη του Ντανίλου για τη Μαρίνα συνταράσσει το οικοδόμημα της οικογένειας Αναγνώστου και η Βρεττώ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε πανικό. Το σχέδιο της Ζέτας για το Ντόκο κινείται στην κόψη του ξυραφιού και η Βάσω θα σπεύσει σε βοήθεια. Η αποκάλυψη της σχέσης του Χρήστου και της Βάσως προκαλεί τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας.

Τα σχόλια στο twitter για το δήθεν ξύλο του Στρατή στο Χρήστο

Οι εντάσεις στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' δεν έλειψαν για μία ακόμα φορά, καθώς στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/4 είδαμε ένα πολύ βίαιο σκηνικό ανάμεσα στο Στρατή και στο Χρήστο, οι οποίοι πιάστηκαν κανονικότατα στα χέρια.

Γενικότερα είναι γεγονός, πως αυτοί οι δύο άντρες έχουν ένα παρελθόν, που τους πονάει μιας και είχαν ερωτευτεί την ίδια γυναίκα, τη Μαρίνα. Αυτός ήταν λοιπόν ο λόγος, που τους είδαμε ξανά να ''αρπάζονται'' και φυσικά το twitter δεν τους άφησε έτσι.

Πιο αναλυτικά, τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν στον τρόπο, που εν τέλει έπαιξαν ξύλο, μιας και το τοπίο πίσω τους είχε χώματα και λάσπες, με το κοινό τελικά να μην πείθεται από την ένταση της σκηνής.