Ο Παράδεισος των κυριών αποκλειστικό: «Εγώ τη σκότωσα»! - Την βρίσκουν νεκρή μέσα στο σπίτι της

Σοκ με το θάνατο που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών αποκλειστικό: «Εγώ τη σκότωσα»! - Την βρίσκουν νεκρή μέσα στο σπίτι της

H Nτέπυ είναι νεκρή! Και οι ύποπτοι πολλοί. Ο Χριστόφορος, ο Αγης, ο Αποστόλης αλλά και ο Ντίνος είναι αυτοί που την είδαν τελευταίοι και που όλοι έχουν έναν λόγο να τη σκοτώσουν. Ωστόσο ο Χριστόφορος παίρνει πάνω του τον φόνο της, για να μην κατηγορηθεί ο Αγης και οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών είναι καταιγιστικές.

Τι συμβαίνει μετά το θάνατο της Ντέπυς στον Παράδεισο των κυριών

Ο Χριστόφορος είναι αυτός που τη βρήκε νεκρή, πριν όμως είχε πάει ο Αγης ο οποίος είχε τσακωθεί μαζί της για το γράμμα της Αμαλίας που η Ντέπυ είχε κρύψει. Πάνω στον καβγά ο Αγης τη σπρώχνει και η Ντέπυ χτυπάει στο κεφάλι αλλά ζει: «Σε παρακαλώ, πρέπει να με πας στο νοσοκομείο», του λέει η Ντέπυ, αλλά ο Αγης την αφήνει: «Μια χαρά είσαι, μπορείς να πας και μόνη σου», της απαντάει.

Δείτε επίσης στο σημερινό 6/4 επεισόδιο: «Το έκανα ήδη! Αλήθεια είναι!» - Όλη η ζωή της Όλγας καταρρέει σε μια στιγμή

Στο μεταξύ η Ντέπυ πεθαίνει από παθολογικά αίτια, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, ενώ ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Αγης πήγε πριν από αυτόν να τη βρει και υποθέτει ότι ο γιος του είναι αυτός που τη σκότωσε. Κι ενώ ο Σωτήρης ψάχνει να βρει τους ενόχους, ο Χριστόφορος θυσιάζεται για τον γιο του και ομολογεί: «Εγώ τη σκότωσα»! Την ίδια στιγμή η Βικτώρια προσπαθεί να αποτρέψει τον Χριστόφορο να πάει να παραδοθεί και του λέει: «Τι πας να κάνεις; Εχεις τρελαθεί, θα καταστρέψεις τη ζωή σου». Ομως ο Χριστόφορος θέλει να αποδείξει στον Αγη πόσο τον αγαπάει και τι είναι διατεθειμένος να κάνει γι’ αυτόν.

Παράδεισος των κυριών Ντέπυ νεκρή

Δείτε επίσης: «Σε παρακαλώ άφησέ με!» - Η Μιράντα χωρίζει τον Ντίνο!

Παράλληλα όμως ο Αγης δηλώνει: «Εγώ τη σκότωσα, λέει ψέματα ο πατέρας μου». Κι ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς ήδη έχει βγει ένα πρώτο πόρισμα από τον ιατροδικαστή που δείχνει θάνατο από παθολογικά αίτια, ένα σημάδι στον λαιμό του Αποστόλη φέρνει τα πάνω-κάτω και στην οικογένεια Βασιλείου: «Τι είναι αυτό;», τον ρωτάει η Ολγα και ο Αποστόλης με το γνωστό του ύφος τής απαντάει: «Τι σε νοιάζει; Δεν έχουμε χωρίσει;» και η Ολγα τον κοιτάζει καχύποπτα: «Εσύ τη σκότωσες!», τον κατηγορεί, αναγκάζοντάς τον να την κλειδώσει μαζί με τον Πάρη στο σπίτι ώστε να μην μπορέσει να πάει στην αστυνομία: «Θα μείνετε εδώ και δεν θα πάτε πουθενά, γιατί θα σας σκοτώσω και του δύο», τους φοβερίζει.