Η Γη της Ελιάς: «Θέλω να πουλήσω τις μετοχές μου να φύγω από Ελλάδα» - Νεκρή η Μυρτάλη από τα χέρια του Αλέξη;

Αποκλειστικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: «Θέλω να πουλήσω τις μετοχές μου να φύγω από Ελλάδα» - Νεκρή η Μυρτάλη από τα χέρια του Αλέξη;

Οσο περνάει ο καιρός στην Γη της Ελιάς, τόσο η Μυρτάλη συνειδητοποιεί το πόσο λάθος έκανε με τον Αλέξη. Ολα ανατρέπονται μέσα της και μόλις αρχίζει και πάλι να βλέπει καθαρά, καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με έναν ψυχοπαθή, που η ζωή της είναι σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Από την Μαρία Μεταξητινού - TV24

Οπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, η Μυρτάλη αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα. Σαν να της γύρισαν ξαφνικά ένα κουμπί και να έβαλε μια τελεία στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Η κοπέλα αρχίζει να καταλαβαίνει ότι όλο αυτόν τον καιρό, το μόνο που κατάφερε ήταν να μείνει μόνη, χωρίς τις φίλες της, ακόμα και χωρίς την οικογένειά της. Μόνο με τον Αλέξη στο πλευρό της, ο οποίος ήδη της έχει αποκαλύψει πόσο αδίστακτος είναι. Αισθάνεται ότι δεν είναι καλά και ότι αν συνεχίσει να μένει δίπλα του, σίγουρα δεν θα έχει καλό τέλος. Τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται και αγαπάει είναι η Μαρίνα. Εστω κι αν έχουν απομακρυνθεί, τα αισθήματά της για εκείνη δεν έχουν αλλάξει.

Δείτε επίσης στο σημερινό 6/4 επεισόδιο: «Συλλαμβάνεσαι για την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης σου» - Αποκαλύπτονται όλα!

Φεύγει από την... Γη της Ελιάς η Μυρτάλη ή πεθαίνει;

Ετσι, σε μια στιγμή αδυναμίας, η Μυρτάλη ανοίγεται στη Μαρίνα και της δείχνει πώς πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό: «Είμαι σαν χαμένη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μαρίνα, δεν ήμουν εγώ και το ξέρεις. Είχες δίκιο που έλεγες ότι δεν με αναγνώριζες. Ούτε κι εγώ αναγνώριζα τον εαυτό μου. Χάθηκα μέσα στο μίσος και την ανάγκη να παριστάνω κάποια που δεν είμαι. Να κάνω τη σκληρή και την αδίστακτη», της εμπιστεύεται.

Η Γη της Ελιάς Μυρτάλη νεκρή

Στο μεταξύ, ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν: «Τι θα γίνει, γιατί το καθυστερούμε; Είπαμε κάτι και τώρα μου τα αλλάζεις;», τη ρωτάει κάπως αγριεμένα, αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του. Το μόνο που θέλει είναι να απαλλαγεί και ν’ αλλάξει ζωή, αλλά αυτή τη φορά ξέρει ότι δεν είναι απλό. Ο Αλέξης είναι ικανός να τη σκοτώσει, όπως έχει κάνει και με άλλους.

Λίγο αργότερα η Μυρτάλη, σε απόγνωση, πηγαίνει στην Ιουλία και με κλάματα της αποκαλύπτει: «Ιουλία μου, θέλω να με βοηθήσεις να πουλήσω τις μετοχές μου να φύγω από την Ελλάδα», της λέει. Η Ιουλία τρομάζει όπως τη βλέπει: «Μυρτάλη, τι έγινε; Θέλεις να μου πεις τι σου συμβαίνει και θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό;», τη ρωτάει, αλλά η Μυρτάλη δεν της ανοίγεται, το μόνο που της λέει είναι ότι έκανε πολλά λάθη και ότι θέλει να αρχίσει μια νέα ζωή.

Δείτε επίσης: Ένας αυτοκτονεί και άλλος δολοφονείται - Τέλος από την Γη της Ελιάς για 7 πρωταγωνιστές

Να σημειωθεί πως κυκλοφορούν και spoiler που λένε πως η Μυρτάλη θα πεθάνει από τα χέρια του Αλέξη. Άλλα βέβαια αναφέρουν πως θα φύγει στο εξωτερικό και ο Αλέξης θα μπει φυλακή.

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Μόλις ο Ισίδωρος μαθαίνει από την Αντιγόνη ότι θέλει να φύγει για την Αγγλία, της ξεκαθαρίζει αμέσως: «Αντιγόνη, σκέψου καλά, αν δεχτείς τη θέση στην Αγγλία, η Αγγελική δεν πρόκειται να σε ακολουθήσει», της λέει. Στο μεταξύ η Αντιγόνη δείχνει αποφασισμένη να μετακομίσει στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει γι’ αυτό στην κόρη της. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια γάμου στην Αθηνά, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία, αφού πλέον η σχέση της με τον Γιώργη έχει γίνει γνωστή. Ετσι, ο Στάθης και η Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι κι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν και επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη.