Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (7/4): Ήρθε η ώρα της Αλήθειας για τον Σίμο - Η αντίδραση της Τούλας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (7/4): Ήρθε η ώρα της Αλήθειας για τον Σίμο - Η αντίδραση της Τούλας

Παρασκεύη (7/4) σήμερα και η καθημερινή και κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» είναι εδώ με ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό επεισόδιο τόσο για τους τηλεθεατές, όσο και για τους ίδιους του πρωταγωνιστές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει σε τηλεθέαση), το μωρό έχει αρχίσει να τους βγάζει όλους νοκ άουτ, αφού κλαίει ασταμάτητα, έτοιμος να αρχίσει να κλαίει είναι κι ο Σίμος όμως, αφού οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και η Τούλα με τη Μάρμω συνειδητοποιούν ότι οι πρωτοκλέφτες του Φαμπερζέ ήταν τα αδέρφια Μπομπότη. Ποιον θα δικάσουν και ποιον θα καταδικάσουν οι Πλατανιώτες για την κλοπή του αβγού;

Αναλυτικά οι σημερινές (7/4) εξελίξεις στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 147

Ο Θοδωρής είναι πολύ απογοητευμένος από την Αγγέλα, που ήξερε για το παρελθόν του Πετράν και παρ’ όλα αυτά έκανε σχέση μαζί του, ενώ ο Παναγής είναι πολύ απογοητευμένος από τον Σίμο, που τους είπε ψέματα για το λαχείο.

Απογοητευμένες είναι και η Φιλιώ με τη Σύλβια όμως, γι’ αυτό που τους έστησαν ο Ηλίας με τον Σώτο. Την ίδια ώρα, ο Λουλούδης γνωρίζει τη Βαλέρια και δηλώνει γοητευμένος, κάνοντας τον παπά μας πυρ και μανία.

Κι ενώ η Χρύσα θέλει να γράψει το δικό της παραμύθι για το μωρό, ο Χαραλάμπης θέλει να γράψει… ιστορία, συλλαμβάνοντας όσους εμπλέκονται στην υπόθεση του Φαμπερζέ. Πώς θα αντιδράσει η Τούλα όταν μάθει όλη την αλήθεια για τον Σίμο; Τι θα απαντήσει η Φιλιώ στην πρόταση που έχει να της κάνει ο Ηλίας;