Αυτή η νύχτα μένει (7/4): «Την ειδοποίησα...» - Σοκ για τον Στρατή! Η Μαρίνα είναι ζωντανή

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (7/4): «Την ειδοποίησα...» - Σοκ για τον Στρατή! Η Μαρίνα είναι ζωντανή

Με νέο επεισόδιο αναμένεται να κλείσει την Παρασκευή 7/4 η σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τις εξελίξεις να ''κόβουν'' την ανάσα, καθώς τα πράγματα για το Στρατή στο Όνειρο δεν είναι καθόλου εύκολα! (δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια στο twitter για σκηνή ξύλου ανάμεσα σε Στρατή και Χρήστο).

Οι σημερινές (7/4) εξελίξεις για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Η σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' φεύγει και μια άλλη σειρά έρχεται

Οριστικό τέλος έρχεται για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει. Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, κατάφερε να φανεί αντάξια των προσδοκιών και σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ενώ έχει γίνει από τα πιο αγαπητά προγράμματα της βραδινής ζώνης, μεταξύ του Σασμού, της Γης της Ελιάς και του Παράδεισου των κυριών.

Την απόφαση έχει ήδη πάρει το κανάλι και το έχει ανακοινώσει στους συντελεστές. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το γεγονός πως ένα άλλο project θα πάρει τη θέση του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, ο ALPHA αποφάσισε να ολοκληρώσει φέτος τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει για να προχωρήσει στην προβολή μια άλλης σειράς με τίτλο Το προξενιό της Ιουλίας από την επόμενη χρονιά.

ALPHA Αυτή η νύχτα μένει

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιώργου Σ. Πολίτη και μας μεταφέρει στον κάμπο της Λάρισας, τον Δεκέμβριο του 1949, στην μετεμφυλιακή εποχή. Ο γάμος της Ιουλίας Βένιου από το προξενιό με τον μεγαλογαιοκτήμονα Γιώργο Προβιό σφραγίζεται με την δολοφονία του συζύγου της και το θάνατο της τρίχρονης κόρης της.

Η Ιουλία καταδικάζεται σε θάνατο και έξι ημέρες πριν την εκτέλεση της σπάει τη σιωπή της, μιλώντας σε νεαρή δημοσιογράφο και αποκαλύπτοντας μια εναλλακτική εκδοχή των γεγονότων που ίσως την αθωώσει.

Η νέα δραματική σειρά εποχής θα είναι σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη, ενώ θα μεταδίδεται τρεις φορές την εβδομάδας, αμέσως μετά τον Σασμό.