Κόκκινο ποτάμι (8/4): Με πολλά τραύματα πάνω του - Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Δημοσθένη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κόκκινο ποτάμι (8/4): Με πολλά τραύματα πάνω του - Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Δημοσθένη

Το Σάββατο 8/4 αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις για τη σειρά Κόκκινο Ποτάμι, με αυτές να είναι πολύ κομβικές, αφού η ζωή του Δημοσθένη είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση...(δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Όσα θα δούμε στο σημερινό (8/4) επεισόδιο της σειράς ''Κόκκινο ποτάμι''

Ο Δημοσθένης, αν και βαριά τραυματισμένος, τα καταφέρνει. Συνέρχεται και φτάνοντας στην Κωνσταντινούπολη, κινητοποιείται για να ειδοποιήσει για τις κινήσεις του Κεμάλ. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και το ζήτημα είναι ζωτικής σημασίας. Την ίδια ώρα η Ιφιγένεια και ο Νικολαΐδης με συγκίνηση επισκέπτονται το σπίτι τους.

Θυμούνται όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασαν εκεί, την οικογένειά τους ενωμένη, τα ξέγνοιαστα χρόνια που δεν προμήνυαν την καταστροφή και που ποτέ δεν θα ξανάρθουν. Στη Σμύρνη ο Ισμαήλ φαίνεται να ανταποκρίνεται στην έκκληση του Στεργιάδη για συνεργασία, ενώ η Χασμίκ, απελπισμένη από το αδιέξοδο που βλέπει μπροστά της, το σκάει από το σπίτι του Γαβριήλ.

Ολοι την ψάχνουν τρομαγμένοι, αλλά δεν μπορούν να φανταστούν ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή της. Στην Τραπεζούντα η Μπαχάρ καταφέρνει να συναντηθεί με τον Λάζο και τον οδηγεί στη Μάρθα. Η γυναίκα είναι πλέον αποφασισμένη να τον ακολουθήσει πίσω στην Ελλάδα με τα παιδιά της. Ομως η μοίρα έχει γι’ αυτούς άλλα σχέδια.