"Έσκασε" μόλις: Η είδηση για το Μαύρο Ρόδο που αφορά όλους τους τηλεθεατές

Η ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά του Mega και θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της φετινής σεζόν είναι το Μαύρο Ρόδο, το οποίο προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του MEGA και έχει κερδίσει αναντίρρητα την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές που θα καθηλώσουν τους πάντες.

Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να έχουμε και κάποιες προσθήκες! Συγκεκριμένα, μια πολύ εντυπωσιακή ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου 8/4 πως θα την δούμε στο «Μαύρο Ρόδο» και σε ρόλο έκπληξη.

Διαβάστε επίσης: Τηλεθεατές δυστυχώς... - Ανακοινώθηκε η πιο θλιβερή είδηση για το Μαύρο Ρόδο του MEGA

Ηθοποιός - έκπληξη μπαίνει στη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Ο λόγος για την Ζώζα Μεταξά!

«Υπό την καθοδήγηση του εξαιρετικού σκηνοθέτη Κώστα Αναγνωστόπουλου. Είμαι πανευτυχής που εκτός της συγγραφικής μου συμμετοχής στην σεναριακή ομάδα της πολυαγαπημένης σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» θα λάβω μέρος και ως ηθοποιός με έναν ρόλο…έκπληξη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, στην οποία βλέπουμε μια φωτογραφία από το γύρισμα.

Τι θα δούμε στο αυριανό 9/4;

Το πάρτι στο οποίο ο Πέτρος ήταν καλεσμένος, γίνεται η αφορμή για να τον εγκαταλείψει η Ελισάβετ. Η κοπέλα που έχει μάθει να ζει στο μοναστήρι και δεν γνωρίζει τον «έξω» κόσμο, εύκολα μπορεί να χάσει την εμπιστοσύνη της σε καθετί είναι πέρα από αυτά που ξέρει. Σ’ αυτό παίζει ρόλο και ο Γεράσιμος, ο οποίος συνεχώς προσπαθεί να της βάζει λόγια και να την κάνει υποχείριό του προκειμένου εκείνη να γυρίσει πίσω στη Γερακιανή και το μοναστήρι.

Αφότου η Ελισάβετ παράτησε τον Πέτρο, εκείνος είναι σε απόγνωση. Τίποτα δεν του δίνει χαρά και όλα του μοιάζουν μαύρα. Της τηλεφωνεί για να της μιλήσει, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον ακούσει: «Πέτρο, μη με πάρεις ξανά τηλέφωνο, δεν θέλω να ακούσω τίποτα από εσένα», του λέει και του το κλείνει. Ο Πέτρος δεν ξέρει τι να κάνει. Πάει στο μαγαζί του πατέρα του και η Νατάσα βλέπει πόσο χάλια είναι. «Τι έγινε, Πέτρο και είσαι έτσι; Σε πείραξε ο έρωτας με την Ελισάβετ;», του λέει χιουμοριστικά και εκείνος ενοχλείται:

«Νατάσα, δεν έχω όρεξη, παράτα με στην ησυχία μου». Εκείνη επιμένει: «Καλά ντε, μια πλάκα είπα να κάνω να σπάσει ο πάγος, να γελάσεις λίγο. Αλήθεια, τώρα, πες μου τι έγινε; Ισως μπορέσω να σε βοηθήσω, ρε συ!», του λέει και εκείνος της εξηγεί τι συνέβη με το reunion. «Κατάλαβα, σαλάτα τα έκανες και άντε τώρα να την πείσεις ότι δεν φταις! Θέλεις να της μιλήσω εγώ, να προσπαθήσω να την πείσω ότι έχεις αλλάξει;», του λέει και εκείνος φοβάται πως ίσως γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Ομως η Νατάσα αποφασίζει μόνη της να επέμβει προκειμένου να τους τα φτιάξει και να τους δει καλά μαζί. Ετσι επικοινωνεί με την Ελισάβετ για να της μιλήσει για το πόσο έχει αλλάξει ο Πέτρος μαζί της και πως δεν θυμίζει σε τίποτα το... κακό παιδί που κάποτε ήταν! «Αλήθεια, ρε συ, έχει αλλάξει, ποτέ δεν ήταν έτσι ο Πέτρος όπως είναι μαζί σου! Εντάξει, έκανε μια απερισκεψία, σε καταλαβαίνω, θύμωσες, δεν έχεις μάθει έτσι, αλλά πραγματικά είναι ερωτευμένος μαζί σου! Σ’ αγαπάει, Ελισάβετ! Σκέψου όσα σου είπα και προσπάθησε να τον συγχωρέσεις, έχει μαραζώσει», της λέει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Γιάννα προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του Καστρινού σε σχέση με τη δολοφονία της Αγγελικής. Μάλιστα η κοπέλα παίρνει κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της.

Οι έρευνες στης αστυνομίας για τον Στεργιόπουλο, που είχε χτυπήσει τον Σταυρίνο και τη Τασούλα, οδηγούν σ’ ένα πρόσωπο: Στον Γιώργο Μπόγρη. Ο Σταυρίνος αρχίζει να καταλαβαίνει το διπλό παιχνίδι που παίζει ο αδελφός του εναντίον του, ενώ σκέφτεται το πόσο δίκιο είχε τελικά η Γιάννα που από την αρχή τον υποψιαζόταν για την επίθεση. Αυτό τον κάνει να ψάξει κρυφά απ’ όλους και το ατύχημα που τον είχε καθηλώσει στο αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που όλα τα στοιχεία θα βγουν στο φως και θα αποκαλυφθεί το σατανικό σχέδιο εκδίκησης που είχε στήσει ο Γιώργος ενάντια στον αδελφό του.

Η Κύρα βλέποντας πως ο χρόνος περνάει και η Θάλεια δεν κάνει ακόμα κάποια βήματα τόσο για τη δολοφονία της κόρης της όσο και για να σωθεί η εγγονή της από τον Βίκο, αποφασίζει να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και να πει όλη την αλήθεια στον Θέμη. Μπορεί οι σχέσεις πεθεράς και γαμπρού να είναι οι χειρότερες, αλλά στην προκειμένη η Κύρα γνωρίζει πως μόνο ο Καστρινός μπορεί να επέμβει για να γλιτώσει η Αλεξία από τα δίχτυα του Βίκου. Ετσι πηγαίνει στο σπίτι του Θέμη και του λέει: «Δεν είχα σκοπό να σου πω το παραμικρό, για να δω πότε θα άνοιγες τα μάτια σου να δεις την αλήθεια, αλλά η κατάσταση έχει προχωρήσει αρκετά και δεν σηκώνει άλλη αναβολή».

Και συνεχίζει: «Η Αλεξία έχει σχέση με τον Βίκο», του αποκαλύπτει και εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. «Τι εννοείς έχει σχέση; Εχεις βαλθεί να με τρελάνεις εντελώς; Τι είναι αυτά που λες;». Εκείνη του απαντάει: «Σου φαίνομαι να έχω όρεξη για αστεία; Σου είχα πει ουκ ολίγες φορές να ελέγχεις την κόρη σου, αλλά εσύ της είχες τάχα εμπιστοσύνη και σου αράδιαζε ένα σωρό ψέματα και εκείνη βρισκόταν στα κρυφά με τον Βίκο».

Ο Καστρινός δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει: «Δεν μπορεί το κορίτσι μου να έκανε κάτι τέτοιο! Κι αυτός ο αλήτης πρώτα έβαλε τη γυναίκα μου στο μάτι και τώρα την κόρη μου; Θα τον σκοτώσω! Καλά κι εσύ γιατί δεν ήρθες από την αρχή να μου το πεις;», ρωτάει την Κύρα και εκείνη του απαντάει: «Δεν θα μου ήταν εύκολο να σου πω κάτι τέτοιο! Προσπάθησα να την αποτρέψω, αλλά δεν γινόταν τίποτα, δεν ακούει κανέναν! Πιστεύει όσα της λέει και είναι σαν μαγεμένη μαζί του». Ο Θέμης έξαλλος από θυμό θα αναλάβει ο ίδιος να βάλει τέλος στη σχέση αυτή!